Re: TURNEUL FINAL- 2009 BUCURESTI 12 decembrie
Re: TURNEUL FINAL- 2009 BUCURESTI 12 decembrie
Ba nu. Nu pot sa dorm. Trebuie sa va povestesc 3 intamplari care nu-mi dau pace; care trebuie discutate si care ar putea schimba o stare de spirit.
1 Unul din personajele principale ale turneului intra oripilat in camera juriului:
-Domnule, mi s-a intamplat ceva ce nu mi-am imaginat! Adversarul meu mi-a propus doua milioane ca sa-i dau meciul si sa se califice! Cum poate el sa creada ca eu ma pretez la o asemenea josnicie? Nu va spun cine este, dar in fata mea acest om nu mai valoreaza nimic!
Jos palaria, domnule Gabor Farkas! Exemplul dumitale este o lectie!
2 Peste o ora, un al doilea personaj important a aparut in camera juriului, cu lacrimi in ochi, spunand:
- Este ultimul meu turneu in Amatur, mi s-a intamplat ceva ce nu mi-am imaginat! Am jucat cat am putut eu de bine si am castigat! este a doua oara cand il intalnesc si a doua oara cand il inving, desi stiu ca e mai bun ca mine! Si s-a pretat la o josnicie incredibila! A dat meciul unei fete care nu l-ar bate nici in somn, numai ca sa nu fiu eu cel care castiga grupa! (cel care castiga grupa devenea cap de serie si trecea direct in turul II elimiatoriu) Sincer va spun ca sunt dezolat si, desi am venit intotdeauna cu drag la turnee, acesta este ultimul!
Draga Georgica, lumea este plina de oameni cu caractere diferite! Valoarea unui om nu sta numai in capacitatea de a da mingea de mai multe ori pe masa adversarului, sau poate a fost o situatie de conjunctura de care acum ii pare rau, poate a fost o slabiciune de moment, poate chiar te va cauta sa-si ceara scuze, sau macar sa-ti dea o explicatie! Te rog sa te mai gandesti o data, sper sa te razgandesti, eu am convingerea ca Amaturul este mai sarac fara un om de caracter, decat fara un campion fara caracter! Astazi este un campion, maine va fi altul, dar oamenii raman aceiasi!
3 Mai trece o ora... intra o domnisoara, cu foaia in mana, plangand: Au facut aranjament si nu ma calific...
Foaia cu pricina mai aparuse o data la noi, cu rezultate inregistrate gresit, asa ca am rugat toti participantii grupei sa vina pentru clarificarea situatiei.
Si, pentru ca domnul banuit tocmai aparuse si el, i-am pus o intrebare, luandu-l la sigur, desi nu aveam certitudinea:
-Dumneata esti omul care a furat medalia la Valeni! Ai fost pozat chiar cand o furai!
Nu a zis da, nu a zis nu, dar toti cei care eram de fata, am capatat convingerea ca el este omul nostru!
Si ca sa nu mai fie dubii, unul din cei de fata a confirmat ca pozitia in care a fost pozat este specifica unui hot profesionist care fura cu "tira".
Peste 3 minute, reprezentantii Amatur (Apian, Bodeanu, Botarca. Cozma, Fratea,Leorda, Radu, Trifu), ne-am intalnit de urgenta si am stabilit prin vot ca personajul trebuie sa fie eliminat din concurs si nu mai are voie sa intre in nici o sala in care se desfasoara turnee AmatuR!
Domnul Aioanoaiei Florin NU MAI ARE DREPTUL SA PARTICIPE LA TURNEE AMATUR!
Draga Georgica! Lumea in Amatur este aceeasi ca cea din viata de zi cu zi! Oameni buni! Ajutati-ma sa-l conving pe Georgica sa nu plece! Chiar daca plecam din Amatur, nu vom intalni o lume mai buna! Eu cred ca sunt si chiar am intalnit in Amatur mult mai multi oameni de caracter decat in viata de zi cu zi! Nu renuntati! Trebuie sa facem noi selectia, sa ii educam pe ceilalti, sa-i corijam, pe unii sa-i eliminam! Daca toti oamenii de caracter ar pleca din Amatur, cine mai ramane sa joace?
Lectile date de Gabi Farkas si de Georgica Iancu trebuie bine invatate!
Buna dimineata!