AmaTur: Turneul Campionilor AmaTur, București - 12.12.2009

Re: TURNEUL FINAL- 2009 BUCURESTI 12 decembrie

Buna ziua ! Eu sunt dupa 2 participari la turneu AMATUR si pot spune ca mi-a placut si m-a ambitionat.Am si vazut multe meciuri spectaculoase printre care si cele de acum ale lui Tanasescu ( amator, nu fost profesionist) .Cred ca joaca foarte bine si nu avea nevoie de blat pt. a trece de grupe. Eu zic ca va fi oricum printre surprizele de anul viitor si sper ca toata lumea sa inteleaga ce inseamna de fapt " amator " .Oricum nu cred ca sunt corecte multe lucruri si sper ca e ok daca ne spunem parerea . A fi amator este total diferit de profesionist iar cel din urma va avea tot timpul un avantaj f mare asupra primului. Vad ca multi profesionisi se inghesuie sa joace in AMATUR. De ce ? Care e marea satisfactie daca bati un amator ? Astea cu " au trecut 2 ani de la ultimul meci la profesionisti " sunt irelevante . Sunt foarte curios cati din cei care participa nu au fost niciodata profesionisti ? Sunt sigur ca ei , impreuna cu mine suntem f f fericiti daca trecem de grupe si batem un fost profesionis sau luam un set, dar mai sus sigur nu avem nici o sansa. Asta e parerea mea !
P.S. Cred ca un concurs de amatori ar fi f spectaculos !

Multi premiati au fost, putine poze s-au facut. :?

mircea.garaz a spus:
FlorinBN a spus:
http://tenisdemasa.amatur.ro/A9_30_București.php
Avand in vedere ca a fost turneul final cred ca toti cei care au fost premiati ar fi trebuit sa apara in poze!
as fi vrut sa fac poze la toate premierile dar ...trenul vine dar mai si pleaca
sarbatori fericite tuturor :thumbup:

Back
Sus