Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Eu nu te intrebleordarares a spus:De ce nu intreaba nimeni cat a costat sala sau cat au costat toate cupele si premiile sau cine a adus mesele, cat a costat protocolul oferit participantilor sau cine a oferit tricourile,cine a amenajat sala,sau daca au ajuns banii?
Merita ca imaginea unui asemenea Turneu Final sa fie patata din cauza a 2 meciuri trucate,a unui strigat "Oile" si a unui posibil meci surpriza?
Sa ne vedem cu bine!
eu as avea alta intrebare. daca au fost doua meciuri trucate dupa un calcul mate au participat 4 concurenti. de ce naiba ati eliminat doar unul si nu 4?sau iesea cu virgula?leordarares a spus:De ce nu intreaba nimeni cat a costat sala sau cat au costat toate cupele si premiile sau cine a adus mesele, cat a costat protocolul oferit participantilor sau cine a oferit tricourile,cine a amenajat sala,sau daca au ajuns banii?
Merita ca imaginea unui asemenea Turneu Final sa fie patata din cauza a 2 meciuri trucate,a unui strigat "Oile" si a unui posibil meci surpriza?
Sa ne vedem cu bine!
Chiar iti multumesc amice Norocel pentru sinceritatea ta si pentru ca ma consideri prietenul tau( la fel esti si tu pentru mine). Niste cuvine fffffffff frumoase din partea ta. Sa ai un Craciun fericit si un an nou cu cat mai multe impliniri, si nu numai tu, ci tuturor din familia AMATURnoro a spus:poate ca unii vin pentru medalii ori pt locul cat mai fruntas in clasament insa eu cred ca am castigat medalia cea mai mare anul acesta.am ajuns sa pun degetul la intimplare pe harta si in acel loc sa imi gasesc un prieten datorita amaturului.cum sa nu imi placa brasovul acum cand este jax ori antal denes,calarasul unde este deosebitul chirita,vatra dornei cu inegalabilul priza tok,mangalia unde are echipa fantastica,braila unde este slabutul bucks(campionul amaturului la golit cutii de bere) etc etc..de aceea eu consider ca nu am trait un an degeaba si pt ca mi-ati oferit prietenia voastra si clipe minunate as vrea sa va multumesc]
Si eu subscriu celor scrise de JAX.Aceste concursuri constituie un prilej de a lega o serie de prietenii cu jucatori din tara alaturi de rivalitatea care ne aduna in fata mesei de tenis.De accea ,aceste turnee reprezinta pentru multi dintre noi un prilej de bucurie de a ne revedea,de a ne reaminti o serie de meciuri inversunate si nu in ultimul rand de a ne lua o revansa fata de cel(i) care candva a(au) fost mai bun(i).LA MULTI ANI!tuturor amaturistilor.Jax a spus:Chiar iti multumesc amice Norocel pentru sinceritatea ta si pentru ca ma consideri prietenul tau( la fel esti si tu pentru mine). Niste cuvine fffffffff frumoase din partea ta. Sa ai un Craciun fericit si un an nou cu cat mai multe impliniri, si nu numai tu, ci tuturor din familia AMATURnoro a spus:poate ca unii vin pentru medalii ori pt locul cat mai fruntas in clasament insa eu cred ca am castigat medalia cea mai mare anul acesta.am ajuns sa pun degetul la intimplare pe harta si in acel loc sa imi gasesc un prieten datorita amaturului.cum sa nu imi placa brasovul acum cand este jax ori antal denes,calarasul unde este deosebitul chirita,vatra dornei cu inegalabilul priza tok,mangalia unde are echipa fantastica,braila unde este slabutul bucks(campionul amaturului la golit cutii de bere) etc etc..de aceea eu consider ca nu am trait un an degeaba si pt ca mi-ati oferit prietenia voastra si clipe minunate as vrea sa va multumesc]