Turneu A, Topoloveni - 13 februarie 2010

Re: Turneu A, Topoloveni - 13 februarie 2010

sorin167 a spus:
Dragomir Paul a spus:
Cum stati cu drumurile in aceasta perioada pe acolo ?!
Blocaje ceva ?!
Zapada ?!
Au fost probleme pe Autostrada București-Pitești, dar s-au rezolvat. Din ce stiu eu, singurele obstacole ar putea interveni in judetele de pe langa dv.: Buzău, Brăila, Ialomita, Ilfov, in functie de traseul pe care il alegeti.
Oricum, prognoza de joi catre sfarsitul saptamanii indica dezghet, ploi si lapovita in zona Argeșului, cu temperaturi pozitive vineri si sambata. (Hai ca pot sa ma duc in locul lui Busu la ProTV!) :lol: :lol: :lol:
Deci e clar Sorine.....sa venim cu umbrelele,nu?

Buna ziua si scuze ptr intrebarea probabil prosteasca pe care o voi pune....este posibil, si nu vreau sa par lipsit de modestie( stiu ca nu ma ridic la nivelul open) dar este posibil sau se admite ca un jucator care se inscrie la amatour sa joace si la open? Intreb asta deoarece ptr mine, avand in vedere ca in Sighișoara nu avem conditiii si nici jucatori de acest nivel, in consecinta sansele sa joc cu jucatori foarte buni sunt infime, mi-ar face placere( e clar ca probabil placerea ar fi mai mult a mea) sa am posibilitatea sa joc cat mai mult tenis, eventual chiar sa mai platesc odata taxa de inscriere. Inca odata, scuze de intrebare si sper ca nu am deranjat pe nimeni, daca nu se poate nu e nici o problema.
Cu respect,
Gabriel

Este posibil sa jucati la Open, nu va opreste nimeni, numai ca nu aveti dreptul sa jucati si la Open si la Amatori. Daca doriti sa jucati numai cu jucatori buni si foarte buni, atunci optati pentru Open. Daca doriti sa aveti adversari de nivelul dv. jucati numai la Amatori. Este decizia dv.! Oricum, cred ca si daca nu va calificati din grupe, veti gasi si alti doritori cu care sa faceti o partida amicala.

Cum o sa fie.?
Intr-o singura sala s-au dispui de amandoua.?
:lol: :clap: :thumbup: :thumbdown: :ugeek:
Decizi dupa nr.celor inscrisi.?
Multumesc. :thumbup: :wave:

Antal Denes a spus:
Cum o sa fie.?
Intr-o singura sala s-au dispui de amandoua.?
:lol: :clap: :thumbup: :thumbdown: :ugeek:
Decizi dupa nr.celor inscrisi.?
Multumesc. :thumbup: :wave:
Inca nu am decis nimic. Avem in vedere si impartirea in 2 sali, amatorii in sala in care am mai jucat pana acum si openistii in sala mica de la Liceu unde incap 4 mese.
Ne mai gandim!
Din luna mai nu vor mai fi probleme intrucat va fi gata sala mare de la liceu si este mare, este in genul celor de la Sovata sau Miercurea Ciuc, unde incap 16-20 de mese.

bucuresti:
dinca tiberiu, amator, fara meniu
motoroi costi, open, fara meniu
trifu bogdan, open, fara meniu
merci

Normal ca la Topoloveni au sa fie si ceva premii dulci de la Dr.Oetker !:..pentru..open !?! ..pentru amatori ?!?...
Sorin, tu hotarasti ! (intuiesc raspunsul tau :) )

Vali Suta a spus:
Normal ca la Topoloveni au sa fie si ceva premii dulci de la Dr.Oetker !:..pentru..open !?! ..pentru amatori ?!?...
Vali, ma sperii cu intuitia ta! Eventual niste numere la 6/49 nu intuiesti! Ca facem fifty-fifty! :lol: :lol: :lol:

Vali Suta a spus:
Eu as vrea sa fie pentru ultimele locuri, ca primele locuri au luat destule premii :lol: :lol: :lol:

mateidumitru a spus:
Vali Suta a spus:
Eu as vrea sa fie pentru ultimele locuri, ca primele locuri au luat destule premii :lol: :lol: :lol:
Nu ma pot premia singur :wink: si nu as putea sa accept de la Sorin,pentru ultimul loc Vali Suta primeste de la Dr.Oetker..:)) ...n-ar da bine ! :))

sorin167 a spus:
Vali Suta a spus:
Vali, ma sperii cu intuitia ta! Eventual niste numere la 6/49 nu intuiesti! Ca facem fifty-fifty! :lol: :lol: :lol:
Incredibil cat de bine te intuiesc !
Eram convins ca acesta o sa fie raspunsul ! :lol: :lol: :lol:

amedeo a spus:
De la Mangalia va deranjeaza urmatorii:
Medeleanu Stefan - amatori -meniu ,
Motisan Dragos - amatori - meniu ,
Chiriac Felician - amatori - meniu ,
Sucuri Erdin - amatori - meniu.
Aceasta este formula finala. Multumim !

Din Breaza:
Mihaila Nicolae-amatur-fara meniu
Rusea Gheorghe-amatur-fara meniu
Din Campina:
Mostovoi Andrei-amatur-fara meniu
Chiru Sorin-amatur-fara meniu

Vali Suta a spus:
mateidumitru a spus:
[quote="Vali Suta":3n2wea67]Normal ca la Topoloveni au sa fie si ceva premii dulci de la Dr.Oetker !:..pentru..open !?! ..pentru amatori ?!?...
Nu ma pot premia singur :wink: si nu as putea sa accept de la Sorin,pentru ultimul loc Vali Suta primeste de la Dr.Oetker..:)) ...n-ar da bine ! :))[/quote:3n2wea67]
Hai, nu fi modest, ca nu e cazul tau, doar m-ai batut cu 3-0 :clap: :clap: :clap:

Back
Sus