Turneu A, Topoloveni - 13 februarie 2010

Re: Turneu A, Topoloveni - 13 februarie 2010

as propune, daca mi permiteti, jucatorilor inscrisi la open, un sistem care sa permita unora dintre noi sa viziteze orasul topoloveni sau chiar linia de productie a fabricii de conserve, asadar ma refer la, ... eliminatoriu direct, iar asezarea pe tablou sa se faca prin tragere la sorti, desigur pentru a nu exista suspiciuni tragerea se poate executa de o persoana neutra... :mrgreen:
parerile dvs. le pot primi personal sau mp :mrgreen:

bogdanel a spus:
as propune, daca mi permiteti, jucatorilor inscrisi la open, un sistem care sa permita unora dintre noi sa viziteze orasul topoloveni sau chiar linia de productie a fabricii de conserve, asadar ma refer la, ... eliminatoriu direct, iar asezarea pe tablou sa se faca prin tragere la sorti, desigur pentru a nu exista suspiciuni tragerea se poate executa de o persoana neutra... :mrgreen:
parerile dvs. le pot primi personal sau mp :mrgreen:
Subscriu....

Dragomir Paul a spus:
Mai multe locatii de cazare ?!
Domnule Dragomir,
Sunt in negocieri cu cei de la Gyp Star sa rezerv camerele pentru cei care au dorit acest lucru. Cam cate camere ati dori?

Pana acum cf.tabelului de pe prima pagina inscrisi amatori 95 buc,open 47 buc !..si mai e timp...:)

Deplasare Topoloveni

Deplasare Topoloveni

Am si eu o rugaminte: Pentru cei care merg la Topoloveni ,si care trec dinspre Brașov pot sa ma ia si pe mine din Campina ?
Va multumesc.

Din Curtea de Argeș se mai inscrie si Chirita Nicolae, amatori, fara meniu.

si eu sunt de acord cu ideea lui bogdan...sa se joace eliminatoriu direct si eventual cand raman 8 sau 4 pe tablou sa se faca turneu intre ei ...si gata. Se termina repede, nu obosim, avem timp sa vizitam si imensul TOPOLOVENI. poate ma si insor... :oops:

Parca vad ca tu si cu Bogdanel picati impreuna in primul tur eliminatoriu (deci primul si unicul meci pentru unul din voi, care apoi va pleca foarte odihnit la plimbare prin oras) :)

Depunem eforturi sustinute pentru a echipa corespunzator cu sistem de iluminare sala mica de la liceu. Am dori sa ne impartim: in sala mica sa joace Openul pe 4 mese si in sala de la Scoala (cea in care s-au jucat pana acum toate turneele) sa joace Amatorii pe 10 mese.
In aceasta situatie s-ar forma 8 grupe de 6-7 jucatori la Open si 16 grupe de 6-7 jucatori la Amatori.

florine m-ai jignit prin afirmatia ta...cum adica UNUL dintre voi ...nu ti-e clar cine ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D
P.S : am lemn nou bogdanele si inca nu suntem perfect compatibili...asa ca acum e sansa ta... :?

Aha, e cristal-clear, deci mergi sa-ti iei o topoloveanca de nevasta. Acuma, daca nu esti prea pretentios poti juca vreo 2-3 tururi si apoi sa incepi sa cauti :)

FlorinBN a spus:
Parca vad ca tu si cu Bogdanel picati impreuna in primul tur eliminatoriu (deci primul si unicul meci pentru unul din voi, care apoi va pleca foarte odihnit la plimbare prin oras) :)
este posibil, dar tocmai din acest motiv, poate putem aranja ca domnul ciobanu sa joace in primul tur cu domnul .... aaaa... roman, sa zicem... iar eu, pot intra din turul 3, eventual, pentru a nu incurca pe cei care doresc sa joace mai multe meciuri...
succes

Alex.C a spus:
florine m-ai jignit prin afirmatia ta...cum adica UNUL dintre voi ...nu ti-e clar cine ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D
multumesc alex, esti modest, stai linistit ai si tu o sansa.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

dap...chiar sper sa joc acum la topoloveni cu mister Roman...ultima data nu mi-a placut ce s-a intamplat...:) Scorul intre noi doi e 1 egal. Sper ca la Topoloveni sa fie 2-1 (pt cine ...nu se stie...)
Bogdanele am glumit ma ...stii ca te mai las din cand in cand sa ma batzi...ce naiba ...esti preferatu meu :oops:

Propunere dlui Trifu e super..Turneele se vor termina mult mai repede iar Bogdan nu va avea nevoie de pachetel de acasa deoarece il vor servi cu cate ceva cei eliminati in primul tur:)

Back
Sus