A
Adrian Lazaroiu
Guest
Re: Turneu A, Topoloveni - 13 februarie 2010
Cernoiu Adrian(nou) Targoviște,amatori,cu meniu!
Multumesc Sorin.
Cernoiu Adrian(nou) Targoviște,amatori,cu meniu!
Multumesc Sorin.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
domnule mugurescu, respect, sa traiti, am rugamintea sa l anuntati pe varul dvs. ca sambata dimineata sa nu opreasca un VW bus grena cu numar de buc plin cu campioni, normal, care va circula in mare viteza spre topoloveni...Mugurescu a spus:Conform sursei mele de incredere - Politia Rutiera Argeș (am un var p-acolo) la orele 12:00 situatia se prezenta astefel: 7 drumuri judetene inchise, iar pe autostrada București - Pitești se circula cu mare dificultate, portiuni de gheata alternind cu portiuni de carosabil umed. Drumul prin Targoviște - la fel se circula cu dificultate, dar se circula.
Astazi dimineata a plouat, iar in jurul orelor 11:00 la Pitești era lapovita cu ninsoare. In principiu, codul galben se va ridica astazi, asteptandu-se ploi pentru restul zilei si zilele urmatoare.
Bogdanel daca cumva l-ai ratacit si nu-l mai gasesti,sa-i facem o surpriza,sa dam un leu ca pentru Ateneu,luam o lanseta si il inmanam lui.Don PAUL,in cadru festiv,inscriptionat cu.Dragomir Paul a spus:Si separat un ULTIMATUM pentru tinarul Bodeanu : " Sa-mi dai lanseta inapoiiiiiiiiiii !!!!!!! "... :angel: :shh:
Ok! Nume, prenume, CNP conducator auto, numar de inmatriculare, viteza medie / maxima estimata?bogdanel a spus:domnule mugurescu, respect, sa traiti, am rugamintea sa l anuntati pe varul dvs. ca sambata dimineata sa nu opreasca un VW bus grena cu numar de buc plin cu campioni, normal, care va circula in mare viteza spre topoloveni...Mugurescu a spus:Conform sursei mele de incredere - Politia Rutiera Argeș (am un var p-acolo) la orele 12:00 situatia se prezenta astefel: 7 drumuri judetene inchise, iar pe autostrada București - Pitești se circula cu mare dificultate, portiuni de gheata alternind cu portiuni de carosabil umed. Drumul prin Targoviște - la fel se circula cu dificultate, dar se circula.
Astazi dimineata a plouat, iar in jurul orelor 11:00 la Pitești era lapovita cu ninsoare. In principiu, codul galben se va ridica astazi, asteptandu-se ploi pentru restul zilei si zilele urmatoare.
multumesc
Din pacate ... de data asta ma simt nevoit sa va refuz! Din cauza unor mici probleme medicale, nu voi putea ajunge la topoloveni, insa data viitoare cu siguranta voi aduce si lansetaDragomir Paul a spus:Si separat un ULTIMATUM pentru tinarul Bodeanu : " Sa-mi dai lanseta inapoiiiiiiiiiii !!!!!!! "... :angel: :shh:
Paule...informatiile,acum la cald cind scriu acest mesaj,sunt nefavorabile cu accente spre mai nefavorabile,ca sa ma exprim mai academic.Acum ploua cu galeata la Ploiești,iar la noapte,pina spre dimineata,cu siguranta o sa fie un polei de toata frumusetea.....problema grava este ca de vineri dupa amiaza spre seara....se transforma in ninsoare si,crede-ma,e jale daca se adevereste.Dragomir Paul a spus:Ploiești - Tirgoviste - Gaiesti - Topoloveni ????!!!!
Ce informatii aveti ?!!!