Turneu A, Topoloveni - 13 februarie 2010

Re: Turneu A, Topoloveni - 13 februarie 2010

Cernoiu Adrian(nou) Targoviște,amatori,cu meniu!
Multumesc Sorin.

Dragan Daniel - București - din pacate nu mai pot sa ajung. Mult succes tuturor

PANAITESCU STEFAN-OPEN fara meniu,IZVOARELE,PRAHIVA
PANAIT GENU -AMATORI fara meniu TEISANI,PRAHOVA

Avind in vedere ce este acum afara as ruga,daca se poate,Sorine,mai comunica-ne si noua aici,asa la anumite intervale cum evolueaza vremea pe la voi,ca,daca se adevereste ce spun astia la meteo....se pare ca de vineri seara vin ninsori.Neplacut moment dar trebuie sa stim care este realitatea.

http://www.accuweather.com/world-fo...er=0&locCode=EUR|RO|RO003|TOPOLOVENI&metric=1
Asa cum arata prognoza meteo in zona Topoloveni nu este de speriat. Starea drumurilor este acum una buna in zona Topoloveni. Au fost probleme asta-noapte din cauza viscolului, dar s-a incalzit si se circula in conditii de iarna dar astfaltul este la negru. Singurul lucru de care ma tem este ca la caderea noptii, apa de pe astfalt sa se transforme in polei, ceea ce ar fi extrem de periculos. In acest moment autostrada București-Pitești este deschisa dar se circula greu. Traficul masinilor mari este deviat pe DN7: București-Chitila-Titu-Gaesti-Topoloveni-Pitești.
Revin pe seara cu alte detalii.

Conform sursei mele de incredere - Politia Rutiera Argeș (am un var p-acolo :oops: ) la orele 12:00 situatia se prezenta astefel: 7 drumuri judetene inchise, iar pe autostrada București - Pitești se circula cu mare dificultate, portiuni de gheata alternind cu portiuni de carosabil umed. Drumul prin Targoviște - la fel se circula cu dificultate, dar se circula.
Astazi dimineata a plouat, iar in jurul orelor 11:00 la Pitești era lapovita cu ninsoare. In principiu, codul galben se va ridica astazi, asteptandu-se ploi pentru restul zilei si zilele urmatoare.

Mugurescu a spus:
Conform sursei mele de incredere - Politia Rutiera Argeș (am un var p-acolo :oops: ) la orele 12:00 situatia se prezenta astefel: 7 drumuri judetene inchise, iar pe autostrada București - Pitești se circula cu mare dificultate, portiuni de gheata alternind cu portiuni de carosabil umed. Drumul prin Targoviște - la fel se circula cu dificultate, dar se circula.
Astazi dimineata a plouat, iar in jurul orelor 11:00 la Pitești era lapovita cu ninsoare. In principiu, codul galben se va ridica astazi, asteptandu-se ploi pentru restul zilei si zilele urmatoare.
domnule mugurescu, respect, sa traiti, am rugamintea sa l anuntati pe varul dvs. ca sambata dimineata sa nu opreasca un VW bus grena cu numar de buc plin cu campioni, normal, care va circula in mare viteza spre topoloveni...
multumesc

Dragomir Paul a spus:
Si separat un ULTIMATUM pentru tinarul Bodeanu : " Sa-mi dai lanseta inapoiiiiiiiiiii !!!!!!! "... :angel: :shh:
Bogdanel daca cumva l-ai ratacit si nu-l mai gasesti,sa-i facem o surpriza,sa dam un leu ca pentru Ateneu,luam o lanseta si il inmanam lui.Don PAUL,in cadru festiv,inscriptionat cu.
=AMATuR= :clap: :thumbdown: :thumbup: :wave:

bogdanel a spus:
Mugurescu a spus:
domnule mugurescu, respect, sa traiti, am rugamintea sa l anuntati pe varul dvs. ca sambata dimineata sa nu opreasca un VW bus grena cu numar de buc plin cu campioni, normal, care va circula in mare viteza spre topoloveni...
multumesc
Ok! Nume, prenume, CNP conducator auto, numar de inmatriculare, viteza medie / maxima estimata?
Nu de alta, dar al meu var nu prea sta pe strada (ce sa le faci si astora cu grade mari :roll: - sunt mai lenesi si nu ies decat pentru coloane oficiale :mrgreen: ) sa putem comunica echipajelor ! :wave:

Baietii de la Sighișoara sunt nevoiti sa renunte la turneu din cauza conditiilor meteo prognozate....( desi eu banuiesc ca si-a bagat coda " Sfantu Valentin" la sofer)
In consecinta, TIPSER GABRIEL; ONET NICOLAE; LAPADAT EUGEN si SCHULLER CRISTIAN nu mai participa.
Scuze, si va dorim un turneu cat mai fericit.
Gabi

:clap: :lol: SOGORE.SOGORE,cu ce vi blindat,? s-au sa ma opresc pe undeva ?
Eu lucrez pe data de 12/13 de la ora 07-07. :yawn: :yawn: :thumbup: :wave:

Dl Antal , va astepta cu o tuica de pitesti sau de curtea de arges dar var rog sa nu obositi la scarbiciu.
Sper ca saptamana asta ati fost in cantonament sau sunteti in cantonament de mai multi ani fiinca nu am mai auzit de la dvs de SOGORI si CHIT.
Sa ne intalnim cu bine.

Daca e cumva cineva care trece prin Sighișoara si are un loc....desi slabe sanse as veni si eu cu placere.
Gabi

Dragomir Paul a spus:
Si separat un ULTIMATUM pentru tinarul Bodeanu : " Sa-mi dai lanseta inapoiiiiiiiiiii !!!!!!! "... :angel: :shh:
Din pacate ... de data asta ma simt nevoit sa va refuz! Din cauza unor mici probleme medicale, nu voi putea ajunge la topoloveni, insa data viitoare cu siguranta voi aduce si lanseta

Dragomir Paul a spus:
Ploiești - Tirgoviste - Gaiesti - Topoloveni ????!!!!
Ce informatii aveti ?!!!
Paule...informatiile,acum la cald cind scriu acest mesaj,sunt nefavorabile cu accente spre mai nefavorabile,ca sa ma exprim mai academic.Acum ploua cu galeata la Ploiești,iar la noapte,pina spre dimineata,cu siguranta o sa fie un polei de toata frumusetea.....problema grava este ca de vineri dupa amiaza spre seara....se transforma in ninsoare si,crede-ma,e jale daca se adevereste.

Back
Sus