Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Scuza-ma Bogdane, am scris dar nu stiu ce s-a intamplat ca nu mi-a luat si mesajul meu:bogdanel a spus:... aha ..., ok atunci ... :biggrin:sorin167 a spus:bogdanel a spus:Sorin, pe podul acela in reparatie sau in demolare, intre autostrada si Topoloveni, se poate circula?
Alex, fiecare poate face ce doreste! Nu te retine nimeni sa vii sa socializezi in ambele sali!Alex.C a spus:o sa fie nasol daca se joaca in 2 sali ... nu o sa putem socializa cu toata lumea :thumbdown:
Sunt aproximativ 350-400 de metri!noro a spus:este distanta mare dintre cele 2 sali?ca sa stiu cum ma plimb cu sticla de vin?
L-am gasit in clasament cu domiciliul in Rădăuți. Poate rezolvam misterul.bogdanel a spus:Din București, domnul Ucrainet Marcel.
Multumesc
:biggrin:Vali Suta a spus:si sa va intoarceti, repede, la fel ! :lol:adu79 a spus:Propun ca cei din București sa ne vedem inainte de intrarea pe autostrada la o ora fixata. Cred ca e mai bine sa plecam coloana.