Re: Turneu A, Topoloveni - 13 februarie 2010
Buna dimineata impatimiti ai tenisului de masa oriunde v-ati afla!
O sa incerc sa fiu destul de telegrafic si sa sintetizez, desi ceea ce simt acum e o mare satisfactie amestecata cu multa oboseala si cu dorinta, deja, de a depasi evenimentul de ieri, printr-unul si mai mare!
Un turneu cu 58 de Openisti si 113 Amatori, in total 171 de jucatori!
La Amatori au fost 16 grupe: 15 de 7 persoane si 1 de 8, care au jucat la 10 mese. Grupele inferioare s-au terminat pe la ora 19.00. S-a trecut apoi la 16 grupe superioare de 4, urmate de un tablou eliminatoriu de 32. Finala s-a jucat la ora 0.00 am.
Clasament, primii 4:
1. Dasoveanu Liviu
2. Navacioiu Marian
3-4 Calin Florin si Parvan Valentin
La Open s-au format 10 grupe: 9 grupe de 6 jucatori si 1 grupa de 5. Un jucator a jucat in afara concursului. S-a trecut apoi la 8 grupe de 4 si la tablou de 16. Finala s-a jucat pe la ora 00.30 am
Primii 4:
1. Craioveanu Mihai
2. Toma Florin
3-4 Iulian Roman si Gabi Farkas.
Multumiri si concluzii:
1. Vreau sa multumesc in mod special tuturor jucatorilor care ne-au ajutat vineri seara sa asezam sala.
2. Multumiri speciale d-lui Paul Dragomir care, cu sufletul mare al dumnealui, s-a implicat direct in buna desfasurare a lucrurilor. Va multumesc din suflet!
3. Multumesc d-lui Vali Suta pentru cadourile dulci de la DR. OETKER, care de data asta au fost oferite jucatorilor de la Amatori, din dorinta de a mai schimba putin destinatia produselor DR. OETKER.
4. Multumesc d-lor Dan Bodeanu si Florin Toma care s-au implicat in organizarea turneului Open, prezenta mea in 2 sali, fiind imposibila, deocamdata, dar rezolvabila pe viitor! :lol:
Desi sunt foarte multe critici si autocritici, consider ca turneul a fost unul reusit. Numarul jucatorilor a depasit estimarile noastre, dar chiar si asa, am reusit sa ducem la capat misiunea!
FOARTE IMPORTANT:
Din taxa de concurs de 20 lei/jucator, o suma de 5 lei/jucator va merge catre sprijinirea miscarii Amatur. Practic, s-au strans 5 x 172 de jucatori = 860 lei.
Suma de 5 lei, reprezinta cotizatia semestriala a fiecaruia dintre participanti. O sa am rugamintea ca Florin sa mai includa in tabelul cu clasamentul si o coloana cu cotizatia sa sa gasim o alta formula de a tine evidenta cotizatiei.
MULTUMESC TUTUROR PARTICIPANTILOR SI II ASTEPTAM LA URMATORUL CONCURS CARE SPERAM CA VA COINCIDE CU INAUGURAREA NOII SALI SI VOM PUTEA JUCA OPEN SI AMATORI IN ACEEASI SALA!