Sorin Botirca
Coordonator Onorific
Re: Turneu A, Topoloveni - 13 februarie 2010
Asa cum discutam cu dl. Bodeanu sunt convins ca pe viitor, desi vom putea pune 20 de mese la Topoloveni in sala noua, probabil ca vor fi tot insuficiente, pentru ca numarul amatorilor de tenis este in continua crestere.
Datorita numarului mare de participanti am fost nevoiti sa impartim. Sala de la liceu este adevarat ca este improprie, deocamdata. Tot ce am putut face a fost sa schimbam tot sistemul de iluminare si cred ca macar acesta a fost foarte bun. Legat de toaleta trebuie sa spun ca se putea si mai rau. M-am rugat de director sa ne lase sa folosim acea toaleta, intrucat toaleta salii se afla in spate si trebuia ocolita toata sala ca sa ajungi la toaleta. Durerea nasola de spate se poate rezolva cu un masaj tailandez Alex! Recomand cu caldura! :lol:Alex.C a spus:A fost un turneu ok ...insa mai slabe ca celelalte ca si organizare....o mare problema a fost faptul ca toaleta era separata de sala de joc si ca sa ajungi pe acolo trebuia sa parcurgi o distanta de 5 metri prin frig. Pe mine unu m-a afectat se pare pt ca am o durere de spate cam nasoala...e aiurea sa iesi dupa un meci ..transpirat..in frig..chiar si pt cateva secunde. Oricum din ce-am inteles...pe viitor nu o sa se mai joace in sala acolo.
Cat despre turneu in sine...a fost f ok...singura problema ca deobicei ...orele tarzii la care se ajunge sa joci. Meciuri frumoase , chiar de la bun inceput au fost meciuri intre jucatori buni, schimburi spectaculoase. Desi am fost eliminat in sferturi ..pot sa zic ca eu meritam locul 2![]()
pt ca am fost singurul care i-a luat 2 seturi castigatorului si colegului de echipa Mihai Craioveanu. Ba chiar puteam sa castig daca la 2-1 pt mine si 9 -9 aveam mai multa inspiratie. Dar asta e ...experientza invinge tineretea :mrgreen:
Asa cum discutam cu dl. Bodeanu sunt convins ca pe viitor, desi vom putea pune 20 de mese la Topoloveni in sala noua, probabil ca vor fi tot insuficiente, pentru ca numarul amatorilor de tenis este in continua crestere.