Cu parere de rau ma retrag si eu.
A intervenit ceva urgent de rezolvat in weekend.
Multumesc de intelegere.
A intervenit ceva urgent de rezolvat in weekend.
Multumesc de intelegere.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Se retrag Chirca si Dumitru de la hobby. Mesaj telefon.
incerc si eu ..Stancescu Sebastian - Ploiești .....open sau elite unde se elibereaza un loc...!!!
incerc si eu ..Stancescu Sebastian - Ploiești .....open sau elite unde se elibereaza un loc...!!!
Buna seara,
Sa stiiti ca nici eu nu m-am retras. nu inteleg cine a scris mesajul dar nu are legatura cu mine. Ne vedem maine. Dumitru Cosmin Pitești/AG
Dupa cum incercau sa sugereze doi mari filozofi MM-isti ai zilelor noastre, unul trecut la cele vesnice iar celalalt inca activ pe plantatie (Marin Moraru si Mircea Matei): ce slabi (dpdv 'tenisistic') si ce pregatiti (dpdv 'paharicesc') am fost noi, mai Sebi (mai ales eu...) - si ce rau ne-a afectat vaccinu' (mai ales pe tine...). La ce sanse avem sa participam la turneul de la Targoviște, cred ca mai bine ne intalnim la cumpana (sambata inspre duminica) la Ploiești, sa jucam direct finala mai mica... Io aduc tzui k, tu paharele...
Dupa cum incercau sa sugereze doi mari filozofi MM-isti ai zilelor noastre, unul trecut la cele vesnice iar celalalt inca activ pe plantatie (Marin Moraru si Mircea Matei): ce slabi (dpdv 'tenisistic') si ce pregatiti (dpdv 'paharicesc') am fost noi, mai Sebi (mai ales eu...) - si ce rau ne-a afectat vaccinu' (mai ales pe tine...). La ce sanse avem sa participam la turneul de la Targoviște, cred ca mai bine ne intalnim la cumpana (sambata inspre duminica) la Ploiești, sa jucam direct finala mai mica... Io aduc tzui k, tu paharele...
Mesaj telefonic de la cine? De la extratereștri?
Mesaj telefonic de la cine? De la extratereștri?