rasvan
organizator principal
Cu scuzele de rigoare SV 2 se retrage (n-am gasit jucator la categoria hobby)
Prin retragerea echipei SUCEAVA 2 s-a eliberat un loc pentru concursul de la Tg. Mureș.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Cu scuzele de rigoare SV 2 se retrage (n-am gasit jucator la categoria hobby)
Echipa BRĂILA s-a retras telefonic.
Sunt 2 locuri libere.
8.1.1. Cele 42 de echipe vor fi repartizate ȋn 7 grupe a câte 6 echipe fiecare respect?ndu-se “regula șarpelui”. In cazul in care sunt inscrise doua sau mai multe echipe din acelasi judet acestea vor fi repartizate in grupe diferite. Datorita faptului ca, in clipa de fata sunt 8 zone geografice si doar 7 grupe pot fi alcatuite, se va incerca, atat cat este posibil, evitarea situatiilor in care doua sau mai multe echipe din aceeasi zona geografica (asa cum este ea definita in Regulamentul Amatur Romania) sa joace in cadrul aceleiasi grupe.
Eu am zis sa lasam pe alții, dar na.
Se înscrie Iași 4
Elite: Nicolaiciuc Ovidiu
Open: ?????
Avansati: ?????
Hobby: Bustiuc Razvan
Ovidiu o sa revină cu jucătorii de la open și avansati!
Trimis de pe al meu JNY-LX1 folosind Tapatalk
Eu am zis sa lasam pe alții, dar na.
Se înscrie Iași 4
Suuupppperrrr!!!La echipa Cluj 1 a intervenit o schimbare.Miclos Andrei are ceva probleme și nu mai poate să fie prezent. Am căutat jucător de Open dar din păcate toți s�nt plecati. Așadar echipa Cluj 1 este formată din următorii jucători. Mican Nicolae Elite. Goia Alina Open. Piper Petru Avansati și Creta Petru Hobby. Mulțumesc
Trimis de pe al meu Digi C2 folosind Tapatalk
La echipa Cluj 1 a intervenit o schimbare.Miclos Andrei are ceva probleme și nu mai poate să fie prezent. Am căutat jucător de Open dar din păcate toți s?nt plecati. Așadar echipa Cluj 1 este formată din următorii jucători. Mican Nicolae Elite. Goia Alina Open. Piper Petru Avansati și Creta Petru Hobby. Mulțumesc
Trimis de pe al meu Digi C2 folosind Tapatalk
Pana la urma o completez eu.Eu am zis sa lasam pe alții, dar na.
Se �nscrie Iași 4
Pana la urma o completez eu.
Open: Nicu Constantin
Avansati: Aparaschivei Bogdan