TANASOVMARIUS
junior
Felicitari tulcenilor ! jucand in 3 oameni ati obtinut un rezultat incredibil...
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
S-a pierdut o husa tibhar in care erau o paleta si cateva solutii de curatat si lipit(cel mai probabil in fata salii in parcare) Daca are cineva vreo informatie il rog sa anunte pe forum
Este la Andrei Sarcani
La 2-2 si 9-9 servește Max... super meci :thumbup:
S-a pierdut o husa tibhar in care erau o paleta si cateva solutii de curatat si lipit(cel mai probabil in fata salii in parcare) Daca are cineva vreo informatie il rog sa anunte pe forum
Va mulțumim frumos pentru încrederea și susținerea acordată!Felicitari pentru Argeș, o echipa omogena, ce a jucat o finala superba!
A fost ca finala de la spada de la Tokyo, cind Ana Maria Popescu a pierdut medalia de aur la o tusa.
Chiar daca din motive obiective nu am fost prezent, am fost conectat tot timpul la evolutia scorului, si sunt bucuros ca stradaniile antrenorului Pribeagu s-au materializat prin aceasta medalie.
Sincere felicitari Cosmin, Radu, Alex si Rares. O surpriza placuta.
Ce culoare?
Haideți să-i felicităm încă o dată pe medaliații cu bronz ai celei de-a doua ediții a BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup, Tg. Mureș
ARAD 2 - ARDELEAN Raul, DAROȚI Florin, SZIVERY Adrian, LERIC David
TULCEA - PANCRAT Cristian, GHERASIM Iulian, NICULACHE Chirică, RAUSCHE Valentin
my screen size in pixels
A fost frumos ! Asta este parerea unanimă a celor din DB.Andrei , Răzvan, Claudiu si nu numai s-au ridicat la ?nălțime. Jocuri frumoase , ambiții, patimi , înfrângeri, victorii ...nu felicit pe nimeni în mod special , ma felicit pe mine ca am participat si la a doua ediție a Campionatului Național Pe Echipe !