Bună ziua!
Așa cum am promis am revenit cu detalii despre acest turneu. Am să încerc să vă transmit mai mult părțile negative, cunoscute de altfel de către majoritatea participanților, și de care o să ținem cont pentru viitor.
1.Parcarea: de regulă la Cheile Grădiștei se achită o taxă de 20 lei pentru intrarea în Complex, iar pentru cei cazați în incintă se decontează această sumă. După cum am anunțat pe forum problema era rezolvată, numai că Dl. Director (a doua zi) s-a sucit. Norocul a fost că la barieră nu a fost nimeni până pe la 8,30 si majoritatea a apucat să intre. Florin Apian a anunțat pe forum că cine nu doreste să cheltuiască acesti bani poate să lase mașina înainte de barieră, circa 90-100 m deasupra este Sala Polivalentă. Data viitoare știm, ori intrăm până nu vine portarul, ori lasăm mașinile acolo. Scuze pentru disconfort!
2.Lumina: Lumina artificială în această sală este foarte bună, numai că acum au fost câteva lămpi defecte. Am transmis aceste probleme către conducerea unității, să sperăm că data viitoare beneficiem de o lumină așa cum ne dorim. Din nou scuze pentru disconfort!
3.Mingile: Această găselniță cu mingile nu este la întâmplare sau de dragul de a mă afla în treabă. Acum vreo doi ani au fost probleme cu mingile, ba că erau ovalizate, ba că marca respectivă nu merită un A+, s.a.m.d. Acum, pentru a elimina această discuție, am preferat să dau prioritate unei mingi superioare celei de concurs, si anume Joola Prime *** vs Nittaku***, dar nu am crezut că si pentru acest aspect trebuie să fac un regulament în care să scriu: ATENTIE! …dacă un concurent/adversar/participant, dorește să introducă în meci o minge Nittaku*** o poate face numai după ce organizatorul verifică aceasta, plus că introducerea în joc în faza grupelor se poate face numai la începutul meciurilor , și nicidecum să fie retrasă până nu se termină grupa. Măcar am scris că mingea nu trebuie să prezinte uzură,… pentru acest minor aspect putem scrie trei pagini, dar consider că suntem oameni maturi si nu este cazul. Poate unii se gîndesc că organizatorii au obligația să asigure mingi de calitate. Vă spun că dacă Joola Prime*** care are un preț rezonabil si este chiar bună (după părerea mea), s-a consuma mai mult de o cutie de 70 buc, atunci Nittaku*** nu mi-ar fi ajuns 3 cutii. Știu din experiență, mingile f bune dispar! Aici nu-mi cer scuze, am făcut-o deja.
4.Mantinelele: Cunosc si faptul că ar mai fi trebuit câte o mantinelă în fiecare țarc, deși când zburdalnica minge vrea să fugă la vecinu n-o poate opri nimeni nici cu plasa de fluturi, mai ales că o suprafață cum este parchetul face să țopăie în exces. Altfel, parchetul a fost aderent, de calitate, nu s-a alunecat , sau cel puțin nu am primit nicio reclamație.
5.Testele rapide antigen: Au fost folosite 40 buc teste, 20 la open/elite și 20 la avansați/hobby, fără probleme!Am rămas cu 10 pe care mi le bag în nasJ) ;
6. Au fost multe întrebări despre Turneul Campionilor . Nu suntem pregătiți să dăm un răspuns. Noi am vrea să nu intrăm iarăși în restricțiile bine cunoscute, dar poate scăpăm măcar de prima parte a lunii octombrie si astfel lansez o provocare către toți cei interesați, în sensul că orice organizator care dorește să organizeze acest turneu pretențios să-si etaleze oferta de logistică , iar noi dăm prioritate celui mai bun. Orientați-vă către data de 16 oct. 2021, chiar dacă este un turneu A in calendar (Neluțu ne înțelege!). în septembrie nu se poate, sunt A+urile regionale, după care actualizăm un clasament pe care îl folosim la TC. Comitetul Director deschide un subiect pe această tema, dacă se poate chiar astăzi.
Dacă nu există oferte sau sunt mai slab calitative decât la Cheile Grădiștei, am putea face un efort să-l ținem tot aici, să scoatem portile, să mai adăugăm 5 mese. (300 participanti, 150/zi);
Cred că am scris destul, vă las, dar nu înainte să vă mulțumesc pentru tot (aprecieri, participare, etc) și nu în ultimul rând celor care au pus umărul la acest turneu ( au fost menționați de Alex nu-i mai menționez aici).
Zile bune vă doresc!