AmaTur: Turneu A+ Cheile Grădiștei, jud. Brașov, 7-8 august 2021

Conditiile oferite jucatorilor au fost foarte bune,au necesitat un efort foarte mare din partea organizatorilor..Felicitari.!
Am vazut un meci (Simon vs Moldovan-Horvath) cam de nivelul SL din campionatul autohton de echipe..Stau si ma intreb cum a putut pierde Horvath meciul

Loc 5-8 Avansati
https://www.facebook.com/ConcursTeni...32012454674181
[FB]532012454674181[/FB]

Eliminatorii Avansati
https://www.facebook.com/ConcursTeni...52807676141820
[FB]552807676141820[/FB]

Superioare Avansati - Serban Nitu - Docan Cristian
https://www.facebook.com/ConcursTeni...97465265762603
[FB]197465265762603[/FB]

Superioare Avansati - Serban Nitu
https://www.facebook.com/ConcursTeni...56284179418439
[FB]356284179418439[/FB]

https://www.facebook.com/ConcursTeni...98426580579316
[FB]1198426580579316[/FB]

Inferioare Avansati - Grupa 9 Iulian Vrasti
https://www.facebook.com/ConcursTeni...28358593893709
[FB]4428358593893709[/FB]

https://www.facebook.com/ConcursTeni...77966036119954
[FB]977966036119954[/FB]

https://www.facebook.com/ConcursTeni...08208532861950
[FB]1508208532861950[/FB]

https://www.facebook.com/ConcursTeni...10513889228215
[FB]3010513889228215[/FB]

https://www.facebook.com/ConcursTeni...27952872538524
[FB]227952872538524[/FB]

Inferioare Avansati - Enache Puiu Adrian
https://www.facebook.com/ConcursTeni...75559105941049
[FB]2075559105941049[/FB]

[FB]2075559105941049[/FB]
Semifinala Hobby - Moise Bianca
https://www.facebook.com/ConcursTeni...71512421751594
[FB]171512421751594[/FB]

Eliminatorii Hobby - Moise BIanca
https://www.facebook.com/ConcursTeni...20364819068572
[FB]520364819068572[/FB]

Superioare Hobby - Moise BIanca
https://www.facebook.com/ConcursTeni...96724461014518
[FB]796724461014518[/FB]

Superioare Hobby
https://www.facebook.com/ConcursTeni...79654019198316
[FB]1179654019198316[/FB]

Mircea Contiu
https://www.facebook.com/ConcursTeni...47224319735241
[FB]547224319735241[/FB]

Meciuri pe muchie de cuțit mai ales in grupa superioară..se trăgea și se scotea ca la Verdun.
Un plus pentru băieții de la Grupa 6 Hobby dintre care 2 au ajuns in sferturi, 1 in semifinale și 1 in finală.
Eu mi-am depășit cu mult obiectivul cu care venisem..
Felicitări tuturor și mulțumesc organizatorilor!
Să fim sănătoși, să ne țină balamalele și pe viitor!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bună ziua! Am ajuns acasă târziu în noapte după un weekend plin de tenis de masă. A fost un turneu frumos și meciuri spectaculoase la toate categoriile. Felicitari câștigătorilor și mulțumiri celor care ne-au onorat cu prezenta.
Felicitari Ionuț și Rareș, Pista ai fost aproape, dar e ok și 5-8...te mai primesc la sala
Un mare mulțumesc băieților care mai ajutat cu "logistica" multă și dificila, dar în final ne-am descurcat. Cel mai greu a fost cu mesele de la sala Et 2 deci mulțumesc Mircea, Vlad, Mita, Adi, Vlad Bucsoiu, Ionuț, Dorin, Matsumoto ptr tot ajutorul. Fără voi nu rezolvam nimic.
Gelu mersi ai fost super la ?nălțime, teste, brățări, apa și organizare cu multe bătăi de cap online(multe retrage pe ultima 100 m),
nu știu cum poți sa reziști atât, mulțumesc.
Mulțumesc celor de la butoane (Clau și Florin) care au transmis în timp real rezultatele.
Mersi Emi ptr mese și gardulete.
Sunt fr?nt...asa cum n-am mai fost demult.
Sper ca a meritat și ca v-ați simțit bine la turneu.

Organizatorii cu experienta au oferit participantilor la turneu conditii de joc foarte bune (spatiu suficient,lumina foarte buna ,mese bune,aer conditionat,) la care se adauga un complex hotelier care beneficiaza de un peisaj natural foarte frumos -reflectat pe larg ,cu talent ,de Florin Loghin in fotografiile postate-astfel ca turneul va fi foarte atractiv in viitor .Felicitari organizatorilor ,felicitari castigatorilor ,antrenamente placute participantilor!O noutate la acest turneu apreciata de mine dar si de majoritatea celor cu care am discutat-o a fost posibilitatea de a juca cu o minge superioara celei oficiale dar pe cheltuiala jucatorului care o solicita.Eu am apelat la aceasta regula si am jucat cu mingi Nittaku .A fost o idee buna pt ca mingiile de joc au fost mereu un subiect de discutii la turneele A+ si turneele finale.Multa sanatate tuturor!

...O noutate la acest turneu apreciata de mine dar si de majoritatea celor cu care am discutat-o a fost posibilitatea de a juca cu o minge superioara celei oficiale dar pe cheltuiala jucatorului care o solicita.Eu am apelat la aceasta regula si am jucat cu mingi Nittaku .A fost o idee buna pt ca mingiile de joc au fost mereu un subiect de discutii la turneele A+ si turneele finale.Multa sanatate tuturor!

Multumesc pentru aprecieri!
Asta cu mingile superioare nu a înțeles-o toată lumea, pe parcurs se obișnuiesc.

A fost un moment neplăcut, când un participant a băgat în meci (eliminatorii) o minge Nittaku de antrenament, iar noi organizatorii am spus Nittaku***. Adversarul a jucat, iar in primul set era 9-0, moment in care ”adversarul” a spus că nu-i place cum sare mingea. Au oprit meciul si m-au contactat, nu mai aveam cum să rezolv problema în sensul in care să zic să reia de la 0-0. Singurul lucru pe care am putut să-l fac , a fost înlocuirea Nittaku cu mingea oficială. I-am explicat că deși cel care a băgat mingea nu a procedat corect crez?nd că este suficient să fie Nittaku, nu se poate rejuca set-ul. Punctul jucat rămâne jucat si dacă paleta este neomologată, si dacă a servit adversarul de 3 ori, etc, etc. Pe această cale cer scuze acestui participant, care a fost prejudiciat si înțeleg că nimănui nu-i convine să facă 800-1000 km si să fie eliminat dintr-o chestiune ce putea fi evitată, mai ales că scorul final a fost să piardă cu 3-2 si foarte aproape să c?stige

Am să revin cu detalii despre acest turneu, vă mulțumesc!

Ultima editare:
Multumesc pentru aprecieri!
Asta cu mingile superioare nu a înțeles-o toată lumea, pe parcurs se obișnuiesc.

A fost un moment neplăcut, când un participant a băgat în meci (eliminatorii) o minge Nittaku de antrenament, iar noi organizatorii am spus Nittaku***. Adversarul a jucat, iar in primul set era 9-0, moment in care ”adversarul” a spus că nu-i place cum sare mingea. Au oprit meciul si m-au contactat, nu mai aveam cum să rezolv problema în sensul in care să zic să reia de la 0-0. Singurul lucru pe care am putut să-l fac , a fost înlocuirea Nittaku cu mingea oficială. I-am explicat că deși cel care a băgat mingea nu a procedat corect crez?nd că este suficient să fie Nittaku, nu se poate rejuca set-ul. Punctul jucat rămâne jucat si dacă paleta este neomologată, si dacă a servit adversarul de 3 ori, etc, etc. Pe această cale cer scuze acestui participant, care a fost prejudiciat si înțeleg că nimănui nu-i convine să facă 800-1000 km si să fie eliminat dintr-o chestiune ce putea fi evitată, mai ales că scorul final a fost să piardă cu 3-2 si foarte aproape să c?stige

Am să revin cu detalii despre acest turneu, vă mulțumesc!

am incercat sa vorbesc si eu cu el, ca e de la noi din Suceava, insa deocamdata nu poate depasi momentul. Pacat ca o regula care trebuia sa fie in ajutorul concurentilor s-a transformat in motiv de suparare. Uneori, sa pierzi cu demnitate este mai bine decat sa castigi prin fel de fel de tertipuri

Bună seara la toata lumea tin sa felicit toti câștigători la toate categoriile dar nu numai pentru că toate meciurile au avut o intensitate maximă si asta se datorează condițiilor foarte bune de joc care ne-au fost oferirea de întreaga echipă de organizare pe care o felicit si le multumesc pentru aceea ce au oferit iubitorilor acestui sport minunat le multumesc pentru implicare si maturitatea de care au dat dovadă si nu in ultimul rand pentru că am reușit din nou a fi împreună si a ne bucura de farmecul fiecărei mingi lovite o seara frumoasă tuturor

Un turneu A+ in adevaratul sens al cuvantului ..... de la valoarea competitionala a tuturor participantilor, organizare, conditii de joc, pana la frumusetea locatiei de la Cheile Gradistei.
Multumiri celor care au muncit pentru ca noi sa putea avea dupa o perioada lunga, parte de acest turneu de calitate .
Felicitari participantilor si in special celor clasati pe podium !
Felicitari Rares si Ionut !!!

La buna vedere !

Multumiri organizatorilor Gelu, Claudiu si echipei, care au "comis" un turneu A+ foarte reusit de nota 10. O locatie nemaipomenita, cu o sala excelenta cu "aer conditionat" natural, fara pic de condens, fara pic de zapuseala, fara raze de soare pe mese, fara pauze intre jocuri -ce sa mai vorbim- un turneu super fain.

Bună ziua!
Așa cum am promis am revenit cu detalii despre acest turneu. Am să încerc să vă transmit mai mult părțile negative, cunoscute de altfel de către majoritatea participanților, și de care o să ținem cont pentru viitor.

1.Parcarea: de regulă la Cheile Grădiștei se achită o taxă de 20 lei pentru intrarea în Complex, iar pentru cei cazați în incintă se decontează această sumă. După cum am anunțat pe forum problema era rezolvată, numai că Dl. Director (a doua zi) s-a sucit. Norocul a fost că la barieră nu a fost nimeni până pe la 8,30 si majoritatea a apucat să intre. Florin Apian a anunțat pe forum că cine nu doreste să cheltuiască acesti bani poate să lase mașina înainte de barieră, circa 90-100 m deasupra este Sala Polivalentă. Data viitoare știm, ori intrăm până nu vine portarul, ori lasăm mașinile acolo. Scuze pentru disconfort!

2.Lumina: Lumina artificială în această sală este foarte bună, numai că acum au fost câteva lămpi defecte. Am transmis aceste probleme către conducerea unității, să sperăm că data viitoare beneficiem de o lumină așa cum ne dorim. Din nou scuze pentru disconfort!

3.Mingile: Această găselniță cu mingile nu este la întâmplare sau de dragul de a mă afla în treabă. Acum vreo doi ani au fost probleme cu mingile, ba că erau ovalizate, ba că marca respectivă nu merită un A+, s.a.m.d. Acum, pentru a elimina această discuție, am preferat să dau prioritate unei mingi superioare celei de concurs, si anume Joola Prime *** vs Nittaku***, dar nu am crezut că si pentru acest aspect trebuie să fac un regulament în care să scriu: ATENTIE! …dacă un concurent/adversar/participant, dorește să introducă în meci o minge Nittaku*** o poate face numai după ce organizatorul verifică aceasta, plus că introducerea în joc în faza grupelor se poate face numai la începutul meciurilor , și nicidecum să fie retrasă până nu se termină grupa. Măcar am scris că mingea nu trebuie să prezinte uzură,… pentru acest minor aspect putem scrie trei pagini, dar consider că suntem oameni maturi si nu este cazul. Poate unii se gîndesc că organizatorii au obligația să asigure mingi de calitate. Vă spun că dacă Joola Prime*** care are un preț rezonabil si este chiar bună (după părerea mea), s-a consuma mai mult de o cutie de 70 buc, atunci Nittaku*** nu mi-ar fi ajuns 3 cutii. Știu din experiență, mingile f bune dispar! Aici nu-mi cer scuze, am făcut-o deja.

4.Mantinelele: Cunosc si faptul că ar mai fi trebuit câte o mantinelă în fiecare țarc, deși când zburdalnica minge vrea să fugă la vecinu n-o poate opri nimeni nici cu plasa de fluturi, mai ales că o suprafață cum este parchetul face să țopăie în exces. Altfel, parchetul a fost aderent, de calitate, nu s-a alunecat , sau cel puțin nu am primit nicio reclamație.

5.Testele rapide antigen: Au fost folosite 40 buc teste, 20 la open/elite și 20 la avansați/hobby, fără probleme!Am rămas cu 10 pe care mi le bag în nasJ) ;

6. Au fost multe întrebări despre Turneul Campionilor . Nu suntem pregătiți să dăm un răspuns. Noi am vrea să nu intrăm iarăși în restricțiile bine cunoscute, dar poate scăpăm măcar de prima parte a lunii octombrie si astfel lansez o provocare către toți cei interesați, în sensul că orice organizator care dorește să organizeze acest turneu pretențios să-si etaleze oferta de logistică , iar noi dăm prioritate celui mai bun. Orientați-vă către data de 16 oct. 2021, chiar dacă este un turneu A in calendar (Neluțu ne înțelege!). în septembrie nu se poate, sunt A+urile regionale, după care actualizăm un clasament pe care îl folosim la TC. Comitetul Director deschide un subiect pe această tema, dacă se poate chiar astăzi.

Dacă nu există oferte sau sunt mai slab calitative decât la Cheile Grădiștei, am putea face un efort să-l ținem tot aici, să scoatem portile, să mai adăugăm 5 mese. (300 participanti, 150/zi);

Cred că am scris destul, vă las, dar nu înainte să vă mulțumesc pentru tot (aprecieri, participare, etc) și nu în ultimul rând celor care au pus umărul la acest turneu ( au fost menționați de Alex nu-i mai menționez aici).
Zile bune vă doresc!

Vreau să mulțumesc celor care, turneu de turneu, se străduiesc să ne lase amintiri frumoase, sacrificand din timpul lor de odihnă, pentru a face fotografii și filme cu noi toți. Mulțumesc Pisti și tuturor celor care ne bucură în acest mod !

Domnule Gelu,
Sunt foarte fericit pentru ca am avut ocazia sa particip la acest turneu, de altfel unul dintre cele mai frumoase la care am participat. Va felicit pentru toată organizarea și realizez ca nu este ușor sa organizezi un turneu de asemenea amploare, cu atât mai mult ...sa faci pe toată lumea fericita.
Ce s.a întâmplat practic la acel meci eliminatoriu:
Adversarul meu, un domn care a participat la atât de multe turnee ...cam cât am eu mers în toată viata mea la sala de antrenament ,a apelat la un gest foarte urat, introducand o minge de o stea.,iar când i.am spus ca nu pot juca cu asemenea bila.. mi.a raspuns ca dumneavoastră i.ati aprobat acest lucru.
practic,la scorul de 9-0 din primul set ..am venit sa va spun personal ca mingea pe care ați aprobat.o nu sare bine.
Am înțeles faptul ca , atâta timp cât am acceptat sa incep jocul cu bila respectivă ,setul se continuă de la punctajul care era, ori eu nu am acceptat acea minge de la început, spunându.i adversarului acest lucru..el practic mințind ca dumneavoastră ați dat accept.
Am fost fericit pt ca am ajuns pana la eliminatorii și sincer i.as fi str?ns mana adversarului dacă juca cinstit și pierdeam,însă soarta partidei a ținut de acel set și de tensiunea creata.
Actul ADVERSARULUI de "non fair play" mi.a lăsat un gust amar. La peste o suta de concursuri nu poți pretinde ca nu știi ce minge ai în geanta, sau ca nu poți lua pauza de prosop la scorul de 9:4 .
VA rog sa ma scuzați pt atitudinea greșită și reacțiile impulsive și va mulțumesc inca o data pentru turneu.
sper sa va pot strânge mana la următoarele turnee.
Cu respect.

Domnule Gelu,
Sunt foarte fericit pentru ca am avut ocazia sa particip la acest turneu, de altfel unul dintre cele mai frumoase la care am participat. Va felicit pentru toată organizarea și realizez ca nu este ușor sa organizezi un turneu de asemenea amploare, cu atât mai mult ...sa faci pe toată lumea fericita.
Ce s.a întâmplat practic la acel meci eliminatoriu:
Adversarul meu, un domn care a participat la atât de multe turnee ...cam cât am eu mers în toată viata mea la sala de antrenament ,a apelat la un gest foarte urat, introducand o minge de o stea.,iar când i.am spus ca nu pot juca cu asemenea bila.. mi.a raspuns ca dumneavoastră i.ati aprobat acest lucru.
practic,la scorul de 9-0 din primul set ..am venit sa va spun personal ca mingea pe care ați aprobat.o nu sare bine.
Am înțeles faptul ca , atâta timp cât am acceptat sa incep jocul cu bila respectivă ,setul se continuă de la punctajul care era, ori eu nu am acceptat acea minge de la început, spunându.i adversarului acest lucru..el practic mințind ca dumneavoastră ați dat accept.
Am fost fericit pt ca am ajuns pana la eliminatorii și sincer i.as fi str?ns mana adversarului dacă juca cinstit și pierdeam,însă soarta partidei a ținut de acel set și de tensiunea creata.
Actul ADVERSARULUI de "non fair play" mi.a lăsat un gust amar. La peste o suta de concursuri nu poți pretinde ca nu știi ce minge ai în geanta, sau ca nu poți lua pauza de prosop la scorul de 9:4 .
VA rog sa ma scuzați pt atitudinea greșită și reacțiile impulsive și va mulțumesc inca o data pentru turneu.
sper sa va pot strânge mana la următoarele turnee.
Cu respect.

Mulțumesc!

Back
Sus