Bună,
?n primul rand îmi pare rău și ne cerem scuze pentru toată povestea creata în jurul vorbelor neadecvate schimbate între **************** și dl Gelu din Brașov, discuție care nu ne reprezinta și nu reprezinta nici tenisul de masa sau sportivitatea!
Noi, Top Spin din București, ne am dat acordul pentru pentru a organiza un turneu Amatur de tip B la noi în sala, cu condiția sa fim ajutați de persoane care se pricep sa folosească programul AmaTur, pentru ca noi nu știm sa îl folosim, moment în care **************** a spus ca se ocupa el și va fi ajutat de dl Gelu din Brașov!
Lucrurile au degenereat pentru ca cei doi nu au ajuns la un consens, dl Gelu din Brașov a motivat ca a fost în concediu și nu a putut ?ntocmi listele asa cum promisese, iar Cristi Istrate nu a stiut sa le facă, iar cei interesați de a se înscrie pentru a prinde loc la concurs nu știau dacă mai sunt disponibile poziții eligibile, neexist?nd nici un tabel, lista etc ?ntocmite!
Consideram ca acest forum este pentru discuții despre tenis de masă și nu despre vedete personale, fapt pe care îl dezaprobam și consideram ca cei care fac aceste lucruri ar trebui sa fie avertizati de către administratorii acestui forum!
Laura Stoica
Vă rog să menționați si faptul că v-am contactat telefonic pentru a vă ajuta, si mi-ati spus că nu aveți timp de asa ceva, că se ocupă Istrate Cristian, plus faptul că Dvs nu v-ați dorit acest turneu. Păi pe cine să ajut (? ) sau pe cine să ?nvăț să butoneze (?), cum ați fi procedat în locul meu (?). Să fim serioși, totul a fost preparat de Istrate să nu piardă global-trotineta pe luna asta. Măcar vede si el ce ?nseamnă un Mega-Turneu.
Referitor la cum se vorbeste , cu mare sportivitate, fac eu un rezumat (cand am timp) să vedem oare de ce!