AmaTur: Turneu A+ Regional - ''Ziua Nationala Amatur'' Zona 3 (B, IF, GR, TR) - București, 11-12.09.2021

Gorneanu Andrei si Ivan Tiberiu, amandoi București, amandoi Hobby

Este acceptata viza de flotant la inscriere sau e nevoie neaparat de buletin pe București?

Este acceptata viza de flotant la inscriere sau e nevoie neaparat de buletin pe București?
Nu cred ca-ti controleaza nimeni buletinul. Daca esti nou in circuit te inscrii cu nume si localitatea in care locuiesti acum iar daca ulterior te muti in alta parte soliciti modificarea localitatii ...

Trimis de pe al meu SM-N986B folosind Tapatalk

Buna seara tuturor,

Mi s-a adus la cunoștință ca cineva m-ar fi inscris la acest turneu. Eu nu am comunicat nimănui sa faca aceasta inscriere, plus ca nu pot participa la acest concurs. Daca sunt intr-adevar inscris va rog sa ma retrageti, daca nu sunt inscris atunci imi cer scuze pentru confuzie.
Multumesc frumos,
O seara frumoasa tuturor.

Buna seara tuturor,

Mi s-a adus la cunoștință ca cineva m-ar fi inscris la acest turneu. Eu nu am comunicat nimănui sa faca aceasta inscriere, plus ca nu pot participa la acest concurs. Daca sunt intr-adevar inscris va rog sa ma retrageti, daca nu sunt inscris atunci imi cer scuze pentru confuzie.
Multumesc frumos,
O seara frumoasa tuturor.

Salut

Gata, te-am rezolvat.

Back
Sus