Turneul SIMFONIA LALELELOR - PITESTI 17 APRILIE

Re: Turneul SIMFONIA LALELELOR - PITESTI 17 APRILIE

La Open:
Eliminatoriu:
Toth - Leroda, calificat Toth
Farkas-Zbacu, calificat Farkas
Enciu-Daneliuc, merge Enciu
Motoroi-Ciobanu A, merge Ciobanu
Florescu-Ciobanu G,merge Florescu
Sipos-Panea, merge Panea
Navacioiu-Toma F, merge Toma
Dinca Tiberiu-Bodeanu M, merge Bodeanu
Sferturi:
Toth-Farkas, merge Toth
Enciu-Ciobanu A, merge Ciobanu A
Florescu - Panea, merge Florescu
Bodeanu M - Toma F, merge Bodeanu M
Semifinale:
Florescu-Bodeanu, merge Bodeanu
Toth-Ciobanu, merge Toth
Finala mica: Florescu-Ciobanu A
Finala mare: Toth-Bodeanu M
Invingator: Toth
Finala mica nu s-a jucat!

La Amatori:
Optimi:
Antal Denes-Georgescu Costin
Zavricescu George-Ghetu Gabriel
Palaina Nicu-Hrehoret Adrian
Valceanu Daniel-Matei Dumitru/Lazaroiu Adrian
Barbu Dan-Voicu Cornelu
Migea Cornel-Tataru Vali
She Ming Yau-Cernoiu Cristi
Macarenco Mario-Ilie Florian
Sferturi:
Georgescu-Zavricescu, merge Georgescu
Hrehoret-Valceanu, merge Valceanu
Barbu D-Migea Cornel, merge Barbu
She Ming Yau-Ilie Florian, merge Ilie Florian
Semifinale:
Georgescu-Valceanu, merge Valceanu
Barbu-Ilie F, merge Ilie F
Finala: Valceanu-Ilie F, invingator Valceanu

S-a terminat primul turneu organizat la Pitești, si pentru mine a fost o experienta deosebita.
1. Am incercat un nou sistem de joc ( si numai cei care au participat pot sa aprecieze daca a fost bine sau nu, si chiar ii rog sa posteze impresii despre asa ceva)
2. Am incercat sa ma tin de programul anuntat (9:30 - 13:00 OPEN; 13.00 - 17.00 AMATORI, 17:00 pina la final grupele superioare si eliminatoriile) astfel ca am terminat inclusiv de strins mesele si mantinelele in jurul orelor 22.30
3. Am primit atit felicitari cit si critici, (pe care mi le insusesc) si sper ca data viitoare procentajul de multumiti sa fie mai mare.
4. Si mai ales am avut alaturi niste oameni de mare caracter, care m-au ajutat exact cind am avut nevoie la organizarea acestui turneu, si carora le multumesc si pe aceasta cale. Unii sunt ilustri necunoscuti (Dinicescu), altii implicati cu trup si suflet in aceasta miscare (Sorin Botirca). Fara logistica necesara (de care Pitești-ul sufera) am facut apel la cei de la Mioveni si Topoloveni pentru ajutor, si astfel s-a reusit ca in ziua concursului cele 16 mese sa fie gata de joc.
O sa apara si clasamentul final, in cursul zilei de duminica, dar sper ca toti care au cite ceva de spus sa posteze, pentru a imbunatati desfasurarea in continuare a acestor turnee.
Multumesc inca o data participantilor, care chiar daca au venit de la distante destul de lungi (Vatra Dornei, Cluj, Tg- Mureș, Deva, Slobozia, Călărași) au avut si altceva de vazut (Simfonia Lalelelor) inafara de ping-pong.

mircea.garaz a spus:
O intrebare :care a fost rezultatul dintre Nascu si Ciobanu?
3-0 pt subsemnatu :P
Cred ca a fost cea mai grupa superioara...pe care am reusit s-o castig dupa un meci cu Farkas...2-2 , 8-5 pt el , 11 -8 pt mine :mrgreen:
E super sistemu asta de joc . Cu open si amatori la ore diferite. Ar trebui adoptat pe viitor mai des;)
Hai noapte buna !

Iar le-ai stins lumina,Shuni? :biggrin: Felicitari!!! :clap: :clap: :clap:

Fara logistica necesara (de care Pitești-ul sufera) am facut apel la cei de la Mioveni si Topoloveni pentru ajutor, si astfel s-a reusit ca in ziua concursului cele 16 mese sa fie gata de joc.
Putin spus Piteștiul "sufera"...Este NUL la acest capitol. La unii "se poate" (vezi Topoloveni, Mioveni, C-Lung, Curtea de Ag), la noi NU. Pacat! Dar asta este alta discutie...

....si cateva poze de la "Simfonia Lalelelor"...

BRAVO FLORIN TOMA !
BRAVO SORIN BOTIRCA !
BRAVO TUTUROR CELOR CARE AU CONTRIBUIT LA BUNA DESFASURARE A TURNEULUI !
BRAVO CASTIGATORILOR !
BRAVO TUTUROR PARTICIPANTILOR CARE S-AU DERANJAT SA PARTICIPE LA TURNEU !
SCUZE FATA DE ORGANIZATORI SI PARTICIPANTI PENTRU INTIRZIEREA CELOR DE LA DEVA SI, PROMIT CA NU SE VA MAI INTIMPLA NICIODATA.
Sistemul de desfasurare mi se pare cel mai adecvat.
Cred ca , la sistemul de punctare s-ar putea schimba ceva, pentru a stimula mai mult ,,amatorii ", respectiv, sa se diminueze cit de cit diferenta de puncte dintre amatori si open, obtinute pentru acelasi loc ocupat.

Subscriu cu domnul Matei ,nu pentru ca m-a eliminat dar aceasta este adevarul.Un turneu bine organizat cu jucatori foarte buni.Felicitari in special "micului" Dany de la Topoloveni care va deveni marele Dany.Ne revedem :wave: :wave:

Back
Sus