vornicescuadrian
boboc
Re: Turneul SIMFONIA LALELELOR - PITESTI 17 APRILIE
VORNICESCU ADRIAN, Mogosoaia, Ilfov - AMATORI
VORNICESCU ADRIAN, Mogosoaia, Ilfov - AMATORI
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
OK, stiam de asa ceva de la D-l Dragomir, asa ca va astept simbata la turneu.raducu a spus:Radu Costica - Galați.
Domnule Toma, dl Paul Dragomir se retrage din motive personale. Cu consimtamantul dansului, pe care il am, va rog sa treceti taxa dansului ( pe care a achitat-o ) in dreptul meu. Deci, va rog sa imi confirmati, cand puteti, ca ati citit acest mesaj si sa imi confirmati acordul D-vs. privind mutarea taxei.
Multumesc.
Banii au fost depusi:25 lei :biggrin:Jax a spus:Din Brașov : Vasile Mircea-open( in afara concursului)
Chiar acum ma duc la banca sa depun banii
Inscrierile pentru turneul de OPEN s-au incheiat.florin toma a spus:OK, dar atentie ca mai sunt si altii pe care i-ai inscris si nu au platit inca taxa de participare, si miine este ultima zi. Este pacat sa plateasca simbata la concurs, si sa nu beneficieze de intrarea libera la Simfonia Lalelelor.grasomega a spus:Paraschiv Gheorghe, București - open, cotizatia Amatur o plateste la fata locului.
Ene Nicusor, Slatina - amatori, nou.
Doresc sa mai fac un ultim anunt: joi seara se incheie lista cu participantii, in asa fel incit vineri dimineata se va afisa pe site repartizarea in grupe.
Aceasta nu inseamana ca se termina inscrierea, deoarece se vor mai face si simbata in ziua concursului, pentru intirziati si nehotariti, dar dupa alte criterii si conditii, si anume:
- nu se tine cont de localitate, clasament,etc, ci primul venit primul inscris
- cind se ajunge la numarul maxim de 192 de concurenti, inscrierea se sisteaza
- de asemenea nu va beneficia de invitatie gratuita la Simfonia Lalelelor