Turneul SIMFONIA LALELELOR - PITESTI 17 APRILIE

Re: Turneul SIMFONIA LALELELOR - PITESTI 17 APRILIE

Eh, uneori se mai si exagereaza cu servitul neregulamentar. Unii chiar nu pot, daca arunca mingea din mana risca sa o scape pe jos sau sa dea pe langa ea. :)

Citeva aspecte de la turneul ,,OAMENI PRINTRE LALELE" (acum lipsesc lalelele )

Felicitari lui Laszlo ! A jucat excelent, in special cu Gabi Farkas. Desi a pierdut, il felicit si pe Gabi pt meciul spectaculos pe care l-au facut impreuna.
De asemenea, felicitari lui Bebe !
Cateva cuvinte si dspre organizare: buna decizia d-lui Toma cat priveste modul de desfasurare a turneului ( intai open, apoi amatori ); organizare excelenta. Cred ca si pe viitor cea mai buna modalitate de desfasurare este aceasta. De asemenea, atunci cand se joaca mai mult de o grupa pe o masa, cred ca cel mai bine este sa se desfasoare intai o grupa, dupa care cealalta, pt ca se reduc foarte mult timpii morti pt jucatori.
Un minus pt cazare, unde conditiile au fost deplorabile la preturi la care ar fi trebuit sa se obtina altceva...Cei care au acceptat au dormit in conditii de camin muncitoresc la pretul de 1mil/camera... Cei care nu au acceptat si au vrut sa plece din motel/hotel cand au vazut conditiile ( in speta eu ) au primit o camera cu adevarat de hotel de 3 stele la acelasi pret ?! Marfa, dar cum ramane cu cei care nu au mai avut pretentii seara, cand au ajuns ?
In rest, sa ne vedem cu bine la urmatorul !
Inca o data, felicitari d-le Toma !

FlorinBN a spus:
Eh, uneori se mai si exagereaza cu servitul neregulamentar. Unii chiar nu pot, daca arunca mingea din mana risca sa o scape pe jos sau sa dea pe langa ea. :)

Cred ca la categoria open mai greu gasesti jucatori care sa nu stie sa arunce mingea sau sa dea pe langa ea :wink:

FlorinBN a spus:
Pertinenta observatie...mare adevar :clap: :clap:

Aaaa, si bineinteles ca ma refeream la unii din cei de la open. :)

Am reusit, se vede excelent, dar vreau sa le postez pe forum si nu merge.
Ce ma mai inveti sa fac ?

FlorinBN a spus:
Ce se vede excelent? :)
Am gresit, nu trebuia sa postez aici, dar, daca tot veni vorba, poate ma ajuti tu , florine !
Am facut doua filmulete la brasov, se vad excelent, dar, nu reusesc sa le postez pe forum.
Ce ma sfatuiesti sa fac ?

In mod normal se face upload pe YouTube apoi se pune linkul aici, insa se pierde mult la calitate. Poate pe TV-net merge mai bine, dar acolo n-am incercat.

FlorinBN a spus:
In mod normal se face upload pe YouTube apoi se pune linkul aici, insa se pierde mult la calitate. Poate pe TV-net merge mai bine, dar acolo n-am incercat.
ok, mcy florine.
papapapa

Multumesc tuturor celor care au postat atit impresii despre turneu, cit si poze din sala si de la expozitia florala.
Ideea mea a fost ca turneele de OPEN si AMATORI sa fie decalate, pentru a evita aglomeratia din sala si pentru a da posibilitatea participantilor de a vedea si ceva din frumusetile orasului.
Sper ca si la celelalte turnee, organizatorii sa combine tenisul de masa cu alte activitati, cum ar fi:
- la Valenii de Munte: concursul + vizitarea salinei de la Slanic Prahova
- la Mangalia: concursul + degustare la Murfatlar, sau vizita la Adamclisi
- la Baicoi, Urlati, Ploiești: concursul + vizitarea vestitelor crame Valea Calugareasca
Si asa exemple s-ar gasi destule, deoarece cred ca fiecare localitate are ceva de aratat.
As fi curios citi din participantii turneului de la Pitești au si vizitat Simfonia Lalelelor, si cu ce impresii au plecat acasa.

cam atit de la simfonia lalelelor si a fost un turneu reusit din partea organizatorilor, FELICITARI

Back
Sus