Re: Turneul SIMFONIA LALELELOR - PITESTI 17 APRILIE
Felicitari lui Laszlo ! A jucat excelent, in special cu Gabi Farkas. Desi a pierdut, il felicit si pe Gabi pt meciul spectaculos pe care l-au facut impreuna.
De asemenea, felicitari lui Bebe !
Cateva cuvinte si dspre organizare: buna decizia d-lui Toma cat priveste modul de desfasurare a turneului ( intai open, apoi amatori ); organizare excelenta. Cred ca si pe viitor cea mai buna modalitate de desfasurare este aceasta. De asemenea, atunci cand se joaca mai mult de o grupa pe o masa, cred ca cel mai bine este sa se desfasoare intai o grupa, dupa care cealalta, pt ca se reduc foarte mult timpii morti pt jucatori.
Un minus pt cazare, unde conditiile au fost deplorabile la preturi la care ar fi trebuit sa se obtina altceva...Cei care au acceptat au dormit in conditii de camin muncitoresc la pretul de 1mil/camera... Cei care nu au acceptat si au vrut sa plece din motel/hotel cand au vazut conditiile ( in speta eu ) au primit o camera cu adevarat de hotel de 3 stele la acelasi pret ?! Marfa, dar cum ramane cu cei care nu au mai avut pretentii seara, cand au ajuns ?
In rest, sa ne vedem cu bine la urmatorul !
Inca o data, felicitari d-le Toma !