Felicitari Iulica!!!
O sa fie bine!
O sa fie bine!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Sa îl vedem pe a lui Istrate :lolno:
Salutare tuturor, **************** open București. cu nazipass QR, asa cum i-i sade bine unui cetatean model.
Se retrage Bistreanu Armand - Open.
Cata, ai fost retras in mod discriminator ca si mine dealtfel, mai ales ca atat tu cat si eu am trecut prin boala si am capatat imunitate in mod natural. Dar da, pt. cei care nu au facut boala, vaccinarea este solutia! Acum chiar ca am ramas prostii Europei, pt. ca pana si Bulgaria a introdus obtinerea C.V. in baza dovezii obtinerii imunitatii celulare sau celei umorale ( cu anticorpi ). A nu se uita faptul ca a trecut doar o luna de la Turneul Final si care nu s-a numit Turneul Vaccinatilor gratie d-lui Gelu Vladoiu. Asta da ,,intoarcere ca la Ploiești"...
Se inscrie Claudiu Baicu, București -Avansati. Multumesc
Iulian, cred ca ti-a fost frica de serpisorii care te-au muscat la Cheile Gradistei, ca nici nu m-ai bagat in lista (glumesc!):
O sa te rog sa nu ma mai bagi in lista, pentru ca ma retrag din motive personale. Mult succes participantilor
Am si eu o nelamurire: ce inseamna cand se retrage cineva si primeste Like? ... inseamna ca nu a fost dorit de la inceput?![]()
Scrie pe el. 6 luni pt cei trecuti prin infectie si înregistra ti la dsp. Multă sănătate!Din cate stiu, daca ai trecut prin boala si te-ai inregistrat la DSP, iti poti descarca certificat verde, nu trebuie sa te vaccinezi.
Noi parintii vaccinati, ai mei copii raciti au fost testati si depistati pozitivi, inregistrati la DSP si tratati acasa si le-am descarcat certificat verde.
Intr-adevar nu stiu valabilitatea...
Salut !
Se retrag Cretu Ionut - București - avansati si Galca Andrei - București - Hobby
- Hobby - maxim 33 participanti + 2 wild carduri;;
ACTUALIZARE 19 Noiembrie 2021 Hobby - maxim 43 participanti + 2 wild carduri; |