AmaTur: Turneu A Trofeul Ploieștean "Paleta de la Bloc" (4 Etape) - Etapa a III-a - 21 Noiembrie 2021

Ca urmare a Hotararii nr. 1183/08.11.2021, art. 9 participarea la competitiile sportive, indiferent de rata de incidenta, este permisa doar pentru persoanele care:
- sunt vaccinate impotriva virusului SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
- se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2;
Copiii sub 12 ani pot participa daca sunt insotiti de o persoana de minim 18 ani.

ATENTIE! Nu sunt acceptate testele de niciun fel, nici cele din care rezulta un certificat verde cu cod QR!
Va reamintim ca in interiorul salilor de sport, precum si in alte incaperi, este obligatorie purtarea mastilor de protectie, cu exceptia persoanelor care se afla la masa de joc.

Am solicitat înscriere în pagina 5
Am revenit cu solicitare în pagina 10
Și pe lista nu apar.

Deci ma retrag de pe lista celor neacceptati în concurs

Patrascu Dorin, înscris la avansați, posed certificat
Era trecut și în postul de înscriere.

Imi cer scuze, da mi-a scapat vad, de mai multe ori.
Daca doriti inca sa participati, maine dimineata cand fac actualizarea o sa fiti inscris.pe lista.
Va rog sa-mi comunicati daca ramaneti in concurs.

Multumesc !

Hai sa ne auzim la un telefon! 0733941114

Sent from my moto g(7) plus using Tapatalk

Nu multumesc, scopul meu aici nu este sa dezbat nici o lege. Aveti o gramada de canale online pentru asta.
Sunt ocupat pana peste cap cu altele (datorita acestor dezbateri am incurcat si multi inscrisi si imi cer scuze) si nu este relevant pentru mine personal.
V-am pus un link unde puteti dezbate, unde sunt si cei din Comitetul Director care au luat aceeasi decizie, cred in urma unor studii mai aprofundate decat ale mele.

Pe langa faptul ca puteam pur si simplu sa spun mascat, "conducerea complexului privat Tel George Junior a hotarat..."

Iti stau la dispozitie sa discutam despre orice, nu despre legi si politica !

Si asta pana in ora 17:00, dupa care este vineri, este si ziua barbatului si "am treaba", nu mai raspund de "interpretari" :friendly_wink:

Back
Sus