Probleme forum

Da, este ok acum în lista de topicuri, mulțumesc.

Prima pagină continuă să se încarce cam greu în browser, aproape indiferent de echipamentul pe care incerc. Tapatalk merge rapid.

intimpin si eu o problema ,nu ma pot conecta pe telefon ,i-mi scrie ca userul respectiv pe care-l folosesc pe desktop ,e folosit si nu ma lasa sa ma conectez....ms

Din printscreen imi apare ca vrei sa faci user nou si nu te lasa ca mai exista unul cu acelasi nume.
Nu da "inregistrare" ci " Autentificare"

multumesc ,s-a rezolvat .trebuia sa trec in limba engleza sa ma lase sa deschid fereastra pt. autentificare si dupa aceea sa trec inapoi la limba romana ...

Pe Tapatalk mobil rezultatele din grupe apar ciudat (la tabel ma refer) - se poate încerca postarea lor ca și captura de ecran gen Snipping Tool? Nu știu dacă doar la mine este aceasta problema. Eventual o varianta asemănătoare și cu tabelele de eliminatorii.. Multumesc
64fa96a93f1ddddfcaf84cbfcdaf1236.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tapatalk pentru vBulletin, pe mobile, nu stie translata tagurile de tabele.
Interfata web a forumului, chiar si cea pentru "Mobile style" decodeaza si arata corect tabelele.

Am contactat Tapatalk dar nu sunt dispusi sa faca modificari atat de mari doar pentru vBulletin, mai ales ca e free.

Nu pot sa incarc fisierul actualizat Xcel pe forum..o fi de la mine? am incercat si de pe Google si de pe Firefox

Am observat urmatorul aspect: daca nu folosesc contul, atunci ora la care posteaza cineva un mesaj pe forum este ora de iarna, iar daca ma loghez, atunci este afisata ora de vara. Mentionez ca am selectat in cont optiunea DST (Daylight Saving Time) corrections always on. Nu inteleg de ce se intampla acest lucru.

Am observat urmatorul aspect: daca nu folosesc contul, atunci ora la care posteaza cineva un mesaj pe forum este ora de iarna, iar daca ma loghez, atunci este afisata ora de vara. Mentionez ca am selectat in cont optiunea DST (Daylight Saving Time) corrections always on. Nu inteleg de ce se intampla acest lucru.
De pe siteul oficial vBulletin:
Default Time Zone Offset
Time zone offset for guests and new users do not take DST into consideration.

Am incercat sa updatez pe forum de pe Xcel acum,cand trqficul este spre 0,banuiesc..Nu reusesc nici de pe Opera,nici de pe Google..pe Explorer nici macar n am reusit sa ma loghez.
pe cele doua mentionate,la updatare imi apare meniunea ..Working...apoi,dupa o vreme;:Error information: 500 internal Server Error..
Am incercat si de pe pc,si de pe tableta...Maiine ,cand ai timp,iti dau un Team Viewer,poate arunci o geana
Postarile normale intra instantaneu

Am o notificare la ”Mesaje” respectiv apare cifra 1, iar când dau click văd mesaje vechi. Aș vrea să dispară acea notificare, sau despre ce e vorba?

Back
Sus