L.E.: Am observat ca acum nu se mai vede autorul unui topic in lista. Se vede asa: "Creat de 10.ian.2022, 19:32"
la mine se vede bine. Imi dai te rog un printscreen?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
L.E.: Am observat ca acum nu se mai vede autorul unui topic in lista. Se vede asa: "Creat de 10.ian.2022, 19:32"
intimpin si eu o problema ,nu ma pot conecta pe telefon ,i-mi scrie ca userul respectiv pe care-l folosesc pe desktop ,e folosit si nu ma lasa sa ma conectez....ms
Un printscreen cu eroarea?
ti-am trimis pe messenger ,doar asa am stiut si putut...ms
Din printscreen imi apare ca vrei sa faci user nou si nu te lasa ca mai exista unul cu acelasi nume.
Nu da "inregistrare" ci " Autentificare"
Ramai pe engleza, mai creste si MP-ul un pic![]()
Nu pot sa incarc fisierul actualizat Xcel pe forum..o fi de la mine? am incercat si de pe Google si de pe Firefox
De pe siteul oficial vBulletin:Am observat urmatorul aspect: daca nu folosesc contul, atunci ora la care posteaza cineva un mesaj pe forum este ora de iarna, iar daca ma loghez, atunci este afisata ora de vara. Mentionez ca am selectat in cont optiunea DST (Daylight Saving Time) corrections always on. Nu inteleg de ce se intampla acest lucru.