gabriel1962
senior
Cand afisati wild cardurile ?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Cand afisati wild cardurile ?
Doamne dar greu e sa i se raspunda omului la obiect.
6. Marandici Ion, Bucuresti, 451 - 32.18 - O - cum se vede esti pe locul 451 in clasament si pe locul 6 pe lista de asteptare la Elite. Cand te-ai inscris erai pe lista principala, dar apoi pe masura ce s-au inscris jucatori cu loc in clasament inaintea ta (care au prioritate la inscriere), te-au trecut tot mai spre sfarsitul listei, pana te-au scos de pe lista principala si te-au trecut pe lista de asteptare. Asa e regulamentul.
Teoretic avand in vedere ca in 06 martie s-au oprit inscrierile sunt sanse sa prinzi loc, desi de la elite dupa cum se vede, jucatorii se retrag mai rar. Daca te transferai din timp la open prindeai sigur loc acolo.
Pentru ca au prioritate la înscriere si cei care se înscriu la categoria lor. De exemplu un jucător de Elite are prioritate la categoria Elite chiar dacă se afla pe poziția 1000 în clasament și dumneavoastră sunteți pe poziția 400 și ceva dar nu aveți MP de Elite, ci de Open.Multumesc pentru raspuns.
Dar daca prioritate la inscriere au cei care au o pozitie mai buna in clasament, atunci de ce apar pe lista principala jucatori care in clasament sunt in urma mea?
Multumesc pentru raspuns.
Dar daca prioritate la inscriere au cei care au o pozitie mai buna in clasament, atunci de ce apar pe lista principala jucatori care in clasament sunt in urma mea?
Se retrage Vizoli Alexandru, Fagaras, Avansaticei care sunt in urma ta in clasament au MP de elite
cei care au MP de open sunt in fata ta in clasament
in lista se iau cei cu MP-ul de elite si apoi in ordine cei cu MP-ul de open
Pentru ca au prioritate la înscriere si cei care se înscriu la categoria lor. De exemplu un jucător de Elite are prioritate la categoria Elite chiar dacă se afla pe poziția 1000 în clasament și dumneavoastră sunteți pe poziția 400 și ceva dar nu aveți MP de Elite, ci de Open.
Trimis de pe al meu moto g(9) power folosind Tapatalk