Eu zic sa va certati mai mult și sa va inscrieti mai putin, cel putin pana pe 22!
Trimis de pe al meu JNY-LX1 folosind Tapatalk
E bine ca ai dat tu un "reminder"

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Eu zic sa va certati mai mult și sa va inscrieti mai putin, cel putin pana pe 22!
Trimis de pe al meu JNY-LX1 folosind Tapatalk
Incepand cu data de 22 ora 0:00 ?
Bună ziua domnul Răsvan , salut Cluj Napoca !!
Dacă în anul 2019 la Bistrița , echipa județului Vâlcea a avut o prestație surprinzător de buna , anul trecut ne-am retras din concurs deoarece chiar nu am găsit un începător disponibil pentru Târgu Mureș , anul acesta vreau să vin în localitatea mea de naștere Cluj Napoca . Și nu voi veni singur ci cu întreaga echipă a județului Vâlcea !! :
Badulescu Teodor - elite
Lupșa Bogdan - open
Grigore Marian - avansați
Șoșoacă Diana - începători .
Rezervă la începători - Ancuța Adina
Sună mult prea interesant componenţa echipei din Vâlcea. S-ar putea să-mi pară foarte rău dacă nu voi participa la acest turneu. Indiferent de situaţie, mă declar a fi fanul acestei echipe.
Nu are nici o legătură cu d-na senator , dar vă asigur că Șoșoacă Diana din Rm Vâlcea va face SPECTACOL la masa de joc .Sosoaca Diana sper nici o legatura cu d-na senator pt ca daca nu e o coincidenta atunci sa vezi spectacol !!!!!! ( scuze d-nei sau d-rei e o gluma a unei persoane care sufera ca e din Iasi si lumea asociaza susnumita cu localnicii )
Mulțumim frumos domnul Silviu .Sună mult prea interesant componenţa echipei din Vâlcea. S-ar putea să-mi pară foarte rău dacă nu voi participa la acest turneu. Indiferent de situaţie, mă declar a fi fanul acestei echipe.
Se înscrie Prahova 2 cu următoarea componența:
Elite: Frățilă Robert
Open: Mihaila Nicolae (rezerva Avram Nicolae)
Avansati: Lazar Dumitru
Hobby: Constantin Daniel.
Ideal ar fi ca ca cei ce au prioritate și știu ca vor participa la acest turneu sa înscrie echipele si sa nu aștepte data limita de 04.06,unii vin de la sute de km,au nevoie de zi libera,cazare,etc.Spor la antrenamente, sa ne vedem sănătoși!
Se înscrie Prahova 2 cu următoarea componența:
Elite: Frățilă Robert
Open: Mihaila Nicolae (rezerva Avram Nicolae)
Avansati: Lazar Dumitru
Hobby: Constantin Daniel.