Dupa cum se vede .... se pare ca anul acesta ... Suceava sa vrea nu prinde echipa 2. Asa ca spor la treaba pentru organizatori iar jucatorilor eligibili spor la antrenamente si succes la meciuri. Numai de bine
.

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
As putea continua, dar nu cred ca are rost...las organizatorii s`o faca...Multumesc, toate cele bune, sa ne vedem sanatosi !
Vă salut și vă mulțumesc frumos pentru mesaje.
Așa este, regulamentul concursului trebuie respectat.
Cu toate că au fost județe cu probleme din punctul de vedere al formării echipelor, asta nu înseamnă că trebuie să generalizăm și să îi bănuim acum pe toți de același lucru. Dacă în unele județe e "bătaie" pe locuri, trebuie să acceptăm că sunt și județe în care ocupanții primelor poziții din clasament nu pot/nu-și doresc să participe.
Iar dacă eventualii jucători eligibili nu-și exprimă dorința de a participa aici pe forum, până la încheierea înscrierilor, noi nu putem decât să validăm aceste înscrieri așa cum au fost ele făcute. Eventualele "reclamații" post-înscrieri vor fi tardive.
SIBIU 2:
Daneliuc Gabi
Morariu Marius
Vaida Gheorghe
Kondort Dan
Arges II doreste sa se inscrie cu urmatoarea componenta: Nicoara Ovidiu (E), Vasilescu Remus (O), Stoian Sorin (A) si Georgescu Cristian (H). Rezerva: Preda Nicolae. (A)
Cu bratele deschise si multe echipe inscriseImi permit sa intervin cu o observatie: cei care respecta regulamentul si inscriu echipele conform clasamentului se simt, pe buna dreptate, frustrati ca altii inscriu echipe pe criteriul valorii si nu al clasamentului...
Da, e o competitie (cea mai frumoasa din Amatur, in opinia mea), dar sa nu uitam principiile pe care a fundamentat Rasvan Crisan aceasta competitie! Va reamintesc tuturor un astfel de principiu: turneul rasplateste nu atat valoarea jucatorilor, cat implicarea in circuitul Amatur.
Va salut cu drag si va asteptam cu bratele deschise la Cluj!
#Greu la Cluj!!
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Astazi merg sa-mi cumpar porumb pentru floricele, ma pregatesc pentru ultimul episod din "epopeea Dambovita".
Hai ca mai sunt inca 15 locuri pentru primele echipe.
Bafta tuturor!
Eu zic sa va certati mai mult și sa va inscrieti mai putin, cel putin pana pe 22!
Trimis de pe al meu JNY-LX1 folosind Tapatalk