Arges II doreste sa se inscrie cu urmatoarea componenta: Nicoara Ovidiu (E), Vasilescu Remus (O), Stoian Sorin (A) si Georgescu Cristian (H). Rezerva: Preda Nicolae. (A)[/QUOTE
Judetul Arges, nu are nici macar un jucator din prima linie...
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Arges II doreste sa se inscrie cu urmatoarea componenta: Nicoara Ovidiu (E), Vasilescu Remus (O), Stoian Sorin (A) si Georgescu Cristian (H). Rezerva: Preda Nicolae. (A)[/QUOTE
Timis 3
Frunza Alexandru (rezerva Iana Remus)
Mihalescu Dinu
Ankar Wasim
Bugarin Fabian
5 meniuri (S+D) din care un meniu vegetarian si un meniu fara porc
Constanta:
Elite :
Mitrea Silviu / Navodari
Open:
Nicula Florin / Constanta
Avansati :
Plesoianu Ștefan / Constanta
Hobby :
Scutaru Marius / Constanta
Rămâne de stabilit dacă avem rezerva sau nu.
Va mulțumim!
Trimis de pe al meu VOG-L29 folosind Tapatalk
Timis 2:
Verdet Adrian
Hancig Mircea
Mitar Marius Tiberiu
Paul Alin Sabin
SIBIU 2:
Daneliuc Gabi
Morariu Marius
Vaida Gheorghe
Kondort Dan
Buzău
Elite-Codreanu Laurențiu
Open-Gheorghiță Vasile
Avansati-Șerban Adi Iulian
Hobby-Carnu Mirel
Mulțumim!
Trimis de pe al meu STK-L21 folosind Tapatalk
As putea continua, dar nu cred ca are rost...las organizatorii s`o faca...Multumesc, toate cele bune, sa ne vedem sanatosi !
Da, toate cele bune! Cred ca organizatorii sunt mai in masura sa valideze inscrierile, nu credeti?!
Arges II doreste sa se inscrie cu urmatoarea componenta: Nicoara Ovidiu (E), Vasilescu Remus (O), Stoian Sorin (A) si Georgescu Cristian (H). Rezerva: Preda Nicolae. (A)
Echipa, Timis3 ,nu are jucatorul de la categoria Open, in clasamentul Amatur...,jucatorul de la avansati , este pe locul 5, iar cel de la Hobby , pe locul 16...
![]()
Probabil e timid si nu se arata tuturor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vorbiți dv cu cel de pe prima poziție, poate vin.Carnu Mirel, locul 7 la hobby...
De aceea se numeste Arges II.... oricum nu inteleg comentariile tale,te faci de ras daca continui!
ARGES II , dar ARGES I unde e ?!!!GREU LA CLUJ !!
![]()
De aceea se numeste Arges II.... oricum nu inteleg comentariile tale,te faci de ras daca continui!
Ai dreptate, de aceea se numeste Arges II ,pentru ca jucatorul de la avansati sa fie pe pozitia 7...