AmaTur: Turneu S BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup - IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ, 11-12 iunie 2022, Cluj-Napoca

Timis 3
Frunza Alexandru (rezerva Iana Remus)
Mihalescu Dinu
Ankar Wasim
Bugarin Fabian

5 meniuri (S+D) din care un meniu vegetarian si un meniu fara porc

Echipa, Timis3 ,nu are jucatorul de la categoria Open, in clasamentul Amatur...,jucatorul de la avansati , este pe locul 5, iar cel de la Hobby , pe locul 16...

Constanta:
Elite :
Mitrea Silviu / Navodari
Open:
Nicula Florin / Constanta
Avansati :
Plesoianu Ștefan / Constanta
Hobby :
Scutaru Marius / Constanta
Rămâne de stabilit dacă avem rezerva sau nu.
Va mulțumim!

Trimis de pe al meu VOG-L29 folosind Tapatalk

Domnul Plesoianu, este nr.2 la Avansati,

As putea continua, dar nu cred ca are rost...las organizatorii s`o faca...Multumesc, toate cele bune, sa ne vedem sanatosi !

P.S. in cazul in care cineva se "simte" vinovat, am facut`o doar din curiozitate...nu am vrut sa "dau" in nimeni.

Echipa, Timis3 ,nu are jucatorul de la categoria Open, in clasamentul Amatur...,jucatorul de la avansati , este pe locul 5, iar cel de la Hobby , pe locul 16...

c48d78a80fed916816401d02e7911b25.jpg

Probabil e timid si nu se arata tuturor😂😂😂

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reacții: ADN
Domnule Sandor, v-am rugat mai sus si va mai rog o data, lasati organizatorii sa se ocupe de validarea echipelor, implicit a jucatorilor participanti. Iar daca nu intelegeti cu vorba buna, considerati acest post ca un avertisment.

Asa este, nu se tine. Faceti dvs. un turneu unde sa se tina...
Cititi regulamentul! O data, de doua ori... pana sa incepeti sa comentati si sa fiti supervizorul organizatorilor...

Back
Sus