Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Succes, tuturor! F cald in sala....oare mai exista vreun loc sa poti juca in conditii normale, vara? ...
Trimis de pe al meu SM-G770F folosind Tapatalk
Ok....dk stiam ca nu merge aerul cond, nu mai veneam. Mi as fi dorit sa mi ziceti clar, nu se deschide aerul conditionat. Personal, nu pot juca asa. Poate altii se descurca...Multumesc pt intelegere.Intradevar cand joci devine destul de cald. Sunt geamuri deschise, este curent, adica flux de aer proaspat intra, dar este insuficient fiind foarte cald afara.
O sa aerisim sala dupa grupele inferioare, dupa superioare si in eliminatoriu cate 15 min.
Poate un nasture, doi, trei in minus la decolteu ar fi de ajuns. Si ai sa vezi in jur fetze racorite !Ok....dk stiam ca nu merge aerul cond, nu mai veneam. Mi as fi dorit sa mi ziceti clar, nu se deschide aerul conditionat. Personal, nu pot juca asa. Poate altii se descurca...Multumesc pt intelegere.
Poate un nasture, doi, trei in minus la decolteu ar fi de ajuns. Si ai sa vezi in jur fetze racorite !!
Nu mi se pare ok comment ul...Nu cred ca am fost vreodata la vreun concurs cu vreun alt scop decat a juca. Poate ati intentionat sa faceti o gluma....dar, nu mi se pare a fi gluma..Poate un nasture, doi, trei in minus la decolteu ar fi de ajuns. Si ai sa vezi in jur fetze racorite !!
Nu mi se pare ok comment ul...Nu cred ca am fost vreodata la vreun concurs cu vreun alt scop decat a juca. Poate ati intentionat sa faceti o gluma....dar, nu mi se pare a fi gluma..
Posibil....dar, una misoginaA fost o gluma Ana....este cel mai carismatic "tânăr " pe care îl știu....mai mare dragu sa stai în preajma lui. Nu lua nimic personal ! Simte-te bine !
Posibil....dar, una misogina
Draga si frumoasa Ana, la Galati, acum n ,,, ani ai suferit din pricina caldurii excesive. Ai fost sustinuta si scoasa in afara salii, pe un hol racoros ! Am venit si am stat de vorba putin, am plecat dupa ce mai asigurat ca ti ai revenit . Glumita mea este pur admirativa '' Ce i frumos ii place si Domnului Christos ! " Cu mult drag.![]()