AmaTur: Turneu A Cupa ACS Ping Pong Academy 04.06. O+E / 05.06. H+A

Succes, tuturor! F cald in sala....oare mai exista vreun loc sa poti juca in conditii normale, vara? ...

Trimis de pe al meu SM-G770F folosind Tapatalk

Intradevar cand joci devine destul de cald. Sunt geamuri deschise, este curent, adica flux de aer proaspat intra, dar este insuficient fiind foarte cald afara.
O sa aerisim sala dupa grupele inferioare, dupa superioare si in eliminatoriu cate 15 min.

Intradevar cand joci devine destul de cald. Sunt geamuri deschise, este curent, adica flux de aer proaspat intra, dar este insuficient fiind foarte cald afara.
O sa aerisim sala dupa grupele inferioare, dupa superioare si in eliminatoriu cate 15 min.
Ok....dk stiam ca nu merge aerul cond, nu mai veneam. Mi as fi dorit sa mi ziceti clar, nu se deschide aerul conditionat. Personal, nu pot juca asa. Poate altii se descurca...Multumesc pt intelegere.

Îmi cer scuze dar nu pot ajunge mâine , Mihalcea Stefan Tiberiu

Ok....dk stiam ca nu merge aerul cond, nu mai veneam. Mi as fi dorit sa mi ziceti clar, nu se deschide aerul conditionat. Personal, nu pot juca asa. Poate altii se descurca...Multumesc pt intelegere.

Poate un nasture, doi, trei in minus la decolteu ar fi de ajuns. Si ai sa vezi in jur fetze racorite ! 😉 !

Poate un nasture, doi, trei in minus la decolteu ar fi de ajuns. Si ai sa vezi in jur fetze racorite ! 😉 !
Nu mi se pare ok comment ul...Nu cred ca am fost vreodata la vreun concurs cu vreun alt scop decat a juca. Poate ati intentionat sa faceti o gluma....dar, nu mi se pare a fi gluma..

Nu mi se pare ok comment ul...Nu cred ca am fost vreodata la vreun concurs cu vreun alt scop decat a juca. Poate ati intentionat sa faceti o gluma....dar, nu mi se pare a fi gluma..

A fost o gluma Ana....este cel mai carismatic "tânăr " pe care îl știu....mai mare dragu sa stai în preajma lui. Nu lua nimic personal ! Simte-te bine !

Draga si frumoasa Ana, la Galati, acum n ,,, ani ai suferit din pricina caldurii excesive. Ai fost sustinuta si scoasa in afara salii, pe un hol racoros ! Am venit si am stat de vorba putin, am plecat dupa ce mai asigurat ca ti ai revenit . Glumita mea este pur admirativa '' Ce i frumos ii place si Domnului Christos ! " Cu mult drag. 👍

Draga si frumoasa Ana, la Galati, acum n ,,, ani ai suferit din pricina caldurii excesive. Ai fost sustinuta si scoasa in afara salii, pe un hol racoros ! Am venit si am stat de vorba putin, am plecat dupa ce mai asigurat ca ti ai revenit . Glumita mea este pur admirativa '' Ce i frumos ii place si Domnului Christos ! " Cu mult drag. 👍

Nea Gigi, intr-adevar, e o fata dragutza, simpatica dar....stii ca asemenea lucruri nu prea se fac, mai ales in ziua de azi cand totul e atat de interpretat / interpretabil.
La varsta dumitale era de asteptat mai multa intelepciune in vorbire....mai ales ca stii sa le zici...;)

Buna seara prieteni iubitori de tenis de masa,participanti in Amatur si mai ales organizatori de turnee.Vreau sa nu supar pe nimeni prin ceea ce am sa spun:Este al treilea turneu "sauna"dupa Galati si Pitesti la care particip.Greu, mai ales dupa o varsta sau unele probleme medicale.Apropo mai este obligatorie prezenta unui asistent medical?Oare nimeni nu are in gand suspendarea circuitului pentru trei luni(cele de vara)Sau organizarea de turnee in saline?La final vreau sa il felicit pe Viorel Dascalasu pentru rezultat,pentru Cristi Istrate este obisnuinta.....

Back
Sus