adidasi sala

ati putea incerca ceva care este special facut pentru tenisul de masa si care sa ofere o amortizare a socurilor cat mai buna.
personal, recomand gama Asics sau Kalenji .
preturile, evident, variaza de la 80 lei ( Kalenji ) pana la 900 lei ( Asics ) .
evident, exista si alternativele clasice, gen Adidas , Puma, Reebok , Nike etc.

De cand am scris articolul am probat / purtat urmatorii pantofi:
1. TSP Asics Gel Cyberspeed - foarte buna amortizarea, aderenta aproape perfecta, greutate medie. Au un bumb de cauciuc care, daca ai marimea corecta, te ajuta sa schimbi directia mai usor (degetele de la picior se agata de el). Exista si versiunea II acum.
2. Stiga Advance de la Decathlon - usori, aderenta decenta, suport la calcai mic - m-au durut genunchii dupa cateva ore de joc. De altfel, s-a rupt si o ureche care tine siretul dupa aproximativ doua saptamani.
3. Butterfly Radial Win - pret bun (sunt la oferta!), usori, aderenta foarte buna, amortizare buna. Trebuie purtati o vreme cand sunt noi pentru a scapa de eventualele bataturi.
4. Joola X-Step - pret bun, usori, aderenta buna, amortizare buna, mi-au fost (culmea!) putin largi dupa prima purtare. Imi fugea piciorul inauntru.
Se pare ca producatorii au calapoade diferite, probabil in ideea de a acoperi toate posibilitatile.

Ultima editare:
Domnule Cristi, avand in vedere ca ati testat destule marci de pantofi specifi tenisului de masa ne puteti spune care ar fi TOP 3 perechi in preferintele dvs. ?

De cand am scris articolul am probat / purtat urmatorii pantofi:
1. TSP Asics Gel Cyberspeed - foarte buna amortizarea, aderenta aproape perfecta, greutate medie. Au un bumb de cauciuc care, daca ai marimea corecta, te ajuta sa schimbi directia mai usor (degetele de la picior se agata de el).
2. Stiga Advance de la Decathlon - usori, aderenta decenta, suport la calcai mic - m-au durut genunchii dupa cateva ore de joc. De altfel, s-a rupt si o ureche care tine siretul dupa aproximativ doua saptamani.
3. Butterfly Radial Win - pret bun (sunt la oferta!), usori, aderenta foarte buna, amortizare buna. Trebuie purtati o vreme cand sunt noi pentru a scapa de eventualele bataturi.
4. Joola X-Step - pret bun, usori, aderenta buna, amortizare buna, mi-au fost (culmea!) putin largi dupa prima purtare. Imi fugea piciorul inauntru.
Se pare ca producatorii au calapoade diferite, probabil in ideea de a acoperi toate posibilitatile.

Intradevar, TSP ASICS GEL Cyberspeed mi s-au parut cei mai buni, din toate punctele de vedere, insa si pretul este unul prohibitiv (480 lei acum la ValiGTI)! Dar, raman cei mai buni "sosoni" ce i-am avut... (i-am purtat pana am tocit talpa, pe interior..., asta fiind si motivul pentru care i-am inlocuit)...
Si daca tot postati, va rog sa mentionati si de unde ii putem cumpara... !:thumbup:

Domnule Cristi, avand in vedere ca ati testat destule marci de pantofi specifi tenisului de masa ne puteti spune care ar fi TOP 3 perechi in preferintele dvs. ?
Acum imi plac Butterfly Radial Win, dar si pentru ca au un pret bun.
Am uitat sa mentionez ca au niste branturi care trebuie schimbate in prima clipa. Am reusit sa-mi desprind o unghie purtandu-i cu branturile originale care au ceva material alunecos si iti aluneca piciorul spre varf. Dupa ce am schimbat brantul, problema a disparut.
Asics Gel Cyberspeed sunt super, dar sunt ceva mai grei.
Nu am probat urmatoarele modele care mi-au atras atentia: Joola Rally, Mizuno Wave Drive 5 sau 6, Butterfly Energy Force orice serie si parca si la Tibhar am vazut ceva interesant.

Am uitat sa mentionez ca am pus branturile de la Stiga Advance la Radial Win. Nu recomand branturile din gel, ca se desprinde panza de pe ele si iarna tin frig. Luati branturi subtiri, usoare, daca au si o bucatica de gel la calcai e si mai bine.

Am cumparat recent de la Deichmann o pereche de Adidas de sala la 159 de lei, modelul clasic cu talpa galbena , eu zic ca la banii astia nu prea gasesti ceva mai bun! Am avut norocul sa iau ultima pereche, care culmea, era si numarul meu!

Am avut 2 perechi de Bty Energy Force III si pot sa spun ca se comporta imecabil dar si pretul e cam, cam...acum, pt ca mi s-a cam tocit talpa la ei arunc o privire la Energy Force VIII...

Pai, ii am de ceva vreme. Am pus comentariu pe 1 iulie 2012, dar tin minte ca i-am luat de pasti. Deci 9 luni in regim de 5-8 ore pe saptamana. Acum vad ca talpile s-au rotunjit pe marginile de la degetul mare. Probabil ca ma vor tine pana la paste, cred eu.

Am o pereche de incaltari de tt Donic la care mi s-au dus branturile. De care branturi recomandati? La ce pret si de unde ati cumparat?

Ultima editare:
Mi-am luat eu de curand (circa 2 saptamani) Yasaka A-force si sunt foarte multumit de ei . Sunt usori , comozi , au aderenta buna au aerisire in talpa si arata si bine (parerea mea ! ) . Despre rezistenta lor inca nu ma pot pronunta pentru ca ii am de putin timp dar cred ca sunt ok , sunt lipiti si cusuti in partea din fata . Am dat 200 lei pe ei si i-am luat de la Viva sport din București . Eu sunt foarte multumit de ei pana acum !

Mi-am luat eu de curand (circa 2 saptamani) Yasaka A-force si sunt foarte multumit de ei . Sunt usori , comozi , au aderenta buna au aerisire in talpa si arata si bine (parerea mea ! ) . Despre rezistenta lor inca nu ma pot pronunta pentru ca ii am de putin timp dar cred ca sunt ok , sunt lipiti si cusuti in partea din fata . Am dat 200 lei pe ei si i-am luat de la Viva sport din București . Eu sunt foarte multumit de ei pana acum !
Multumesc Luci. Eu intrebam de branturi.

Back
Sus