nduviscaria
senior
as dori o parere personala despre adidasi de sala cat mai ieftini si cat mai buni,confortabili rezistenti!astept pareri!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
De cand am scris articolul am probat / purtat urmatorii pantofi:
1. TSP Asics Gel Cyberspeed - foarte buna amortizarea, aderenta aproape perfecta, greutate medie. Au un bumb de cauciuc care, daca ai marimea corecta, te ajuta sa schimbi directia mai usor (degetele de la picior se agata de el).
2. Stiga Advance de la Decathlon - usori, aderenta decenta, suport la calcai mic - m-au durut genunchii dupa cateva ore de joc. De altfel, s-a rupt si o ureche care tine siretul dupa aproximativ doua saptamani.
3. Butterfly Radial Win - pret bun (sunt la oferta!), usori, aderenta foarte buna, amortizare buna. Trebuie purtati o vreme cand sunt noi pentru a scapa de eventualele bataturi.
4. Joola X-Step - pret bun, usori, aderenta buna, amortizare buna, mi-au fost (culmea!) putin largi dupa prima purtare. Imi fugea piciorul inauntru.
Se pare ca producatorii au calapoade diferite, probabil in ideea de a acoperi toate posibilitatile.
Acum imi plac Butterfly Radial Win, dar si pentru ca au un pret bun.Domnule Cristi, avand in vedere ca ati testat destule marci de pantofi specifi tenisului de masa ne puteti spune care ar fi TOP 3 perechi in preferintele dvs. ?
cat de durabili sunt adidasi yasaka ma lin d-le EMIL?Yasaka Ma Linhttp://www.vivasportshop.ro/product--incaltaminte-yasaka-ma-lin--832.html
Din clasa incaltarilor usoare, pentru salile cu linoleum.
Usoare, durabile si comode, la un pret rezonabil.
Pentru salile cu ciment pe jos, port branturi Asics cu gel si gata compromisul.
Multumesc Luci. Eu intrebam de branturi.Mi-am luat eu de curand (circa 2 saptamani) Yasaka A-force si sunt foarte multumit de ei . Sunt usori , comozi , au aderenta buna au aerisire in talpa si arata si bine (parerea mea ! ) . Despre rezistenta lor inca nu ma pot pronunta pentru ca ii am de putin timp dar cred ca sunt ok , sunt lipiti si cusuti in partea din fata . Am dat 200 lei pe ei si i-am luat de la Viva sport din București . Eu sunt foarte multumit de ei pana acum !