Johnny Erasure
organizator local
Scuze, cred ca am orbit si mi-a crescut nasul de nu am vazut mai sus cu un post.eu am raspuns pentru nduviscaria un post mai sus de tine !
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Scuze, cred ca am orbit si mi-a crescut nasul de nu am vazut mai sus cu un post.eu am raspuns pentru nduviscaria un post mai sus de tine !
postul este deschis de ceva timp!mi-am luat joola rally m-au tinut destul de mult,usori aderenta buna ,singurul dezavantaj ester talpa pe suprafete cu linoleum de exemplu am simtit-o putin dura,dar mi-am cumparat branturi cu gel de la deichman su acum sunt ok!vreau sa imi cumpar o alta pereche caci acestia sunt destul de uzati!a incercat cineva tibhar contact light 2?Mi-am luat eu de curand (circa 2 saptamani) Yasaka A-force si sunt foarte multumit de ei . Sunt usori , comozi , au aderenta buna au aerisire in talpa si arata si bine (parerea mea ! ) . Despre rezistenta lor inca nu ma pot pronunta pentru ca ii am de putin timp dar cred ca sunt ok , sunt lipiti si cusuti in partea din fata . Am dat 200 lei pe ei si i-am luat de la Viva sport din București . Eu sunt foarte multumit de ei pana acum !
Am o pereche de incaltari de tt Donic la care mi s-au dus branturile. De care branturi recomandati? La ce pret si de unde ati cumparat?