adidasi sala

Mi-am luat eu de curand (circa 2 saptamani) Yasaka A-force si sunt foarte multumit de ei . Sunt usori , comozi , au aderenta buna au aerisire in talpa si arata si bine (parerea mea ! ) . Despre rezistenta lor inca nu ma pot pronunta pentru ca ii am de putin timp dar cred ca sunt ok , sunt lipiti si cusuti in partea din fata . Am dat 200 lei pe ei si i-am luat de la Viva sport din București . Eu sunt foarte multumit de ei pana acum !
postul este deschis de ceva timp!mi-am luat joola rally m-au tinut destul de mult,usori aderenta buna ,singurul dezavantaj ester talpa pe suprafete cu linoleum de exemplu am simtit-o putin dura,dar mi-am cumparat branturi cu gel de la deichman su acum sunt ok!vreau sa imi cumpar o alta pereche caci acestia sunt destul de uzati!a incercat cineva tibhar contact light 2?

Am o pereche de incaltari de tt Donic la care mi s-au dus branturile. De care branturi recomandati? La ce pret si de unde ati cumparat?

Aceeasi problema am avut-o si eu cu JOOLA TOUCH ...branturi originale foarte proaste care s-au distrus repede .
Am cumparat branturi cu gel de la Deichman 44 ron destul de proasta alegerea asta din cauza structurii tip fagure a talpii (partea interioara) .. intra gelul in golurile din talpa si nu simteam nici o diferenta fata de originale.
Cumparat alte branturi de la Lidl (am vazut in revista cu oferte 14-15 ron cred)..astea sunt http://www.lidl.de/de/Zubehoer-Pflege/CRIVIT-Einlegesohle-Indoor-Premium ..si ma declar multumit de alegerea facuta.

Multumesc mschumy. Astazi mi-am cumparat si eu o pereche de branturi soft gel de la Deichmann cu 29 lei perechea. I-am probat si par a fi OK. Singura problema este ca se tot deplaseaza de la locul lor. Buna ideea cu branturile de la Lidl. Am sa le probez si pe acelea.

si eu recomand adidasii asics. aderenta foarte buna, foarte rezistenti.(puteti sa va orientati si catre modelele facute pentru volei)

Back
Sus