Agnita - sala de antrenament tenis de masa

Georgica al nostru a reusit sa castige "Campionatul judetean 2015" la Amatori,continuand traditia inceputa de tizul sau mai mare Geo(iarba)anul trecut.Aceasta performanta nu face decat sa confirme forma de grazie in care se afla si statutul de favorit,rod al pregatirii serioase din acest an.Retraind momentele de debut ale tenisului de masa din Agnita,cu problemele de toate felurile intampinate in realizarea idealului nostru,gandul meu se indreapta in aceste momente catre toti cei care ne-au sprijinit in acele momente,sub o forma sau alta,in "batalia" noastra comuna pentru infintarea sectiei de tenis de masă in Agnita.Va multumim tuturor!!!!
....iar performantele lui Geo,Georgica si toti ceilalti membri ai clubului nostru vi se datoreaza si voua,celor care de-a lungul anilor v-ati dovedit OAMENI,celor care a-ti aratat ca va pasa de nevoile altora ,celor care a-ti aratat ca iubiti cu adevarat tenisul de masa!CHAPEAU!

Timpul trece pe nesimtite si,iata,se apropie cu pasi repezi "Mos Craciun".Surse demne de incredere ne-au soptit ca au reusit sa "descopere" planul de zbor al Mosului,iar sala noastra de antrenamente era una din opriri!
Dumineca,20.12.2015,la orele 12:00,copiii nostri de la sala,parintii si sustinatorii lor dar si ceilalti membrii ai clubului sunt pregatiti sa-l astepte pe Mos Craciun cu bratele deschise (si cu paletele curate!) pentru a-l cinsti cum se cuvine!

...am auzit un zvon cum că se am?nă acțiunea din 20 decembrie.
totuși, voi trece pe la sală dimineață, în speranța că voi vedea câteva secvențe cu cei mai ambițioși și dezinteresați dintre noi

Miracolul Craciunului
"Mos Craciun" exista,caci altfel cum se explica faptul ca,duminica la amiaza,sala noastra de antrenamente a fost plina ochi!
Intr-o atmosfera sarbatoreasca,oferita de un cadru inedit dar minunat in care s-au regasit copii,parinti,membri ai clubului,oficialitati din conducerea Col. Teh."AT Laurian" si ai Consiliului Local,"Mos Craciun" a demonstrat tuturor ca nu conteaza dimensiunea si marimea unui oras ci dragostea fata de copiii nostri,lucru subliniat de insusi Primarul Orasului Agnita,Prof. Ionel Dragoman,in cuvantul de deschidere.Iar "Mosul" nu a dezamagit pe nimeni,fiind si de aceasta data foarte darnic cu toti copii, rasplatindu-le astfel eforturile si munca depusa in tot acest an cu multe dulciuri!
Toti cei 24 de copii prezenti au participat apoi la"Cupa Mos Craciun editia 2015",sub privirile pline de emotie si lacrimi de bucurie ale parintilor,care au sustinut si aplaudat cu generozitate partidele copiilor.De la cei de 4 ani,Andreea si Ianis,pana la cei mai mari de 18 ani,Alex si George,toti participantii au incantat publicul cu prestatiile lor si au demonstrat ca tenisul de masa agnitean are trecut,prezent si viitor!Cei mai buni trei de la fiecare categorie au fost premiati cu diplome si articole "Joola",festivitatea fiind onorata de prezenta Maestrului Adimucu,simpatizant infocat al copiilor din Agnita.
In cadrul aceleasi festivitati,CS Agnita-TM a desemnat si premiat cu diverse articole sportive pe Toader George,"Sportivul anului 2015",pentru activitatea si performantele deosebite obtinute in acest an in cadrul turneelor Amatur si al ONSS!

Mă bucur că m-am nimerit și eu pe la sală duminică. M-a impresionat plăcut numărul mare de participanți la acest eveniment.
?l felicit pe domnul Zedler că reușește să-i atragă. Iar pe ei ?i felicit că, dintre toate posibilitățile de petrecere a timpului liber, au ales-o pe cea mai potrivită.

Vă urez tuturor sărbători fericite și un an 2016 în care să auzim cât mai des de isprăvile agnițenilor pasionați de acest sport.

Cateva poze de la turneul de Craciun desfasurat la sala de tenis de masă din Agnita.
P.S.Scuzati intarzierea si calitatea slaba a pozelor

Amaturistii din Agnita ureaza tuturor colegilor un "An Nou" cu sanatate,fericire,prosperitate si impliniri pe toate planurile!
"La multi Ani" Amatur!!!!!

Prima noastra intalnire din "2016" a fost marcata indeosebi de relatarile copiilor prezenti dumineca la Victoria.Nici nu ma asteptam la altceva,cunoscandu-l pe Emi,dar copii au fost deosebit de impresionati de modul de desfasurare,de conditiile oferite participantilor(mai in gluma,unul dintre ei imi spunea ca pana si la WC puteai sa te schimbi linistit sau sa mananci un sandwich,asa curatenie a fost peste tot!!) si de premierile generoase!CHAPEAU!
Fotografiile postate intaresc aceste impresii iar mie,personal,imi adancesc si mai mult regretul ca,de aceasta data,nu am putut sa ma alaturi acestei frumoase sarbatori "in familie"!.
An nou cu sanatate si mult spor la antrenamente!

Ultima editare:
In ciuda frigului de afara,aerul in sala noastra "fierbe" si creste proportional cu ambitia si tenacitatea copiilor prezenti la antrenamente.Mai vechi sau mai noi,fetitele si baietii muncesc "pe rupte" la cutie si la robot,in dorinta lor nedisimulata de a-si ajunge si intrece idolii (si predecesorii) lor mai mari,Alex si George.In ritmul asta,cu mici ajustari in urmatoarele luni,ierarhiile vor suferi din nou permutari importante!Cine sa fie oare "urmatorul"?Raul?Valentin?Casian?Bogdan?Nicole?.......
Allez les enfants!Hai Agnita!
Cho,Cho,Chooooooooooooo!(Strigatul de lupta a nepotelului meu Yanis).

Vremea capricioasa face "ravagii" si pe la noi,cativa dintre copii fiind sub tratament de cateva zile,acum,inaintea plecarii in tabara de la Sibiu(Nicole,Andrei,Sergiu).Din nefericire pentru ei,unii chiar aveau suportul total al parintilor si posibilitatiile materiale de a suporta costul pe intreaga perioada.Altii vor putea opta doar pentru antrenamentele de dimineata si intoarcerea acasa dupa-amiaza.Iar altii,a caror ambitie si pasiune ii indreptateau si pe ei sa fie printre cei prezenti la Sibiu,viseaza deja la tabara viitoare(Casian si Alexandra)!

Putine au fost zilele cand,de la "infintare" pana in prezent,am absentat de la antrenamentele copiilor.Una dintre acestea a fost ieri,cand,impreuna cu ceilalti membri ai familiei,am salutat-o pe Ianina,cel mai nou membru al familiei Zedler si surioara lui Ianis!...si,cine stie,o posibila viitoare amaturista..chooooooooo!

Putine au fost zilele cand,de la "infintare" pana in prezent,am absentat de la antrenamentele copiilor.Una dintre acestea a fost ieri,cand,impreuna cu ceilalti membri ai familiei,am salutat-o pe Ianina,cel mai nou membru al familiei Zedler si surioara lui Ianis!...si,cine stie,o posibila viitoare amaturista..chooooooooo!

Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea.Sunt convins ca cineva(nu spunem numele)ii va injecta microbul Amaturului!

Sala noastra a gazduit azi faza oraseneasca a ONSS,destinata liceenilor agniteni.Spre satisfactia celor prezenti,competitia a dat nastere unor dispute aprige,desfasurate sub semnul echilibrului,iar in fazele superioare,asa cum era de asteptat,s-au calificat cei mai buni dintre cei buni.Primele trei locuri care asigura calificarea la faza judeteana au fost ocupate in ordine de:
1.Nechita Alexandru-cl.XIIa Col Tehnic "AT Laurian"
2.Toader George-cl XIa Sc Profesionala
3.Cioca Raul-cl Xa col Tehnic "AT Laurian"
Asteptata cu deosebit interes,finala I-a adus fata-n fata pe cei doi lideri ai tinerei generatii din ultimii doi ani,George si Alex,disputa lor ridicandu-se la nivelul asteptarilor noastre!Desi a "iesit din carti" de aproape un an,timp in care a rezolvat ecuatia prioritatilor impuse de apropierea bacalaureatului si admiterea la Academia de politie,Alex ne-a demonstrat inca o data ca talentul,munca serioasa si strategia potrivita fac casa buna intotdeauna la tenisul de masa,invingandu-l fara drept de apel pe George,surprins la randul sau de jocul perfect etalat de "rivalul" sau!O infrangere care,sunt convins,il va monta si mai tare pe George sambata,la Mediaș,la faza judeteana,in perspectiva unei revanse mult asteptate in fata lui Alex si repetetarea ispravii de anul trecut cand a castigat locul 1!
Noi le uram celor trei reprezentanti din Agnita mult success,in egala masura,si speram ca titlul judetean sa poposeasca si in acest an la sala noastra!
Hai ai nostri!Cho,cho,chooooooooooooo!!!!

Succes tinerilor sportivi agnitzeni si ... bafta !
Si nu uitati - succesul este rasplata muncii si talentului, bafta este norocul de moment !

Asadar,sambata 27 februarie,cocheta sala a CS Romgaz TM-Mediaș va gazdui faza judeteana a Olimpiadelor scolare la tenis de masă.Orasul nostru va fi reprezentat de castigatorii fazelor locale la categoriile respective:
-Alex Nechita,George Toader si Raul Cioca-categoria licee
-Valentin Toader,Casian Crisan,Adriana Ionas si Sanda Patru-categoria gimnazii
Le uram la toti mult succes!Cho,cho,chooooooo!
Hai ai nostri!Hai Agnita!

Asadar,sambata 27 februarie,cocheta sala a CS Romgaz TM-Mediaș va gazdui faza judeteana a Olimpiadelor scolare la tenis de masă.Orasul nostru va fi reprezentat de castigatorii fazelor locale la categoriile respective:
-Alex Nechita,George Toader si Raul Cioca-categoria licee
-Valentin Toader,Casian Crisan,Adriana Ionas si Sanda Patru-categoria gimnazii
Le uram la toti mult succes!Cho,cho,chooooooo!
Hai ai nostri!Hai Agnita!

Prestatiiile copiilor nostri au fost la inaltime,bilantul fiind unul pozitiv.Chiar daca George T a ratat sansa de a-si apara titlul cucerit anul trecut nefiind admis in concurs,titlul la categoria licee l-a castigat de aceasta data Alex,cu o prestatie la inaltimea talentului sau,obtinand astfel dreptul de a ne va reprezenta judetul la faza nationala.La Gimnazii,Valentin a castigat toate meciurile de simplu "tragand"-o dupa el si pe Adriana pana in finala,unde au pierdut 2-1 in fata Mediașului,o "echipa" mult mai omogena care a avut in componenta ei doua dintre cele mai valoroase "cadete" din Romania(Diana Munteanu si Cristina Dumitrescu!).La propunerea lui Dragos(Temelie),s-a disputat si un campionat judetean "neoficial" al elevilor din cl I-IV,in care cei mai buni au fost,fara emotii,copiii de la CS Romgaz Mediaș,urmati de Cisnadie si Agnita,prin Popelca Andrei.Chiar daca nu s-au clasat pe podium,Nicole Dalbea si Alexandra Lemnaru au avut prestatii mai mult decat meritorii in compania celorlalti copii.
Pe langa satisfactia produsa de evolutiile si performantele copiilor nostri si de clasa ridicata a sportivilor de la CS Romgaz am avut,totusi,si un mare regret determinat de numarul foarte mic de participanti la o astfel de competitie,JUDETEANA,consecinta "fireasca"a unui Regulament (de "criza") ....fara "suflet"!

Back
Sus