Agnita - sala de antrenament tenis de masa

Bravo Raul!!! Ai grijă cum ?ți faci freza la Constanța, să nu-ți intre nisip în ochi... :)

Csaby m-ai obișnuit prost. Deja îmi permit să întreb: pe cine pregătești pentru ediția 2018? :D

Sambata,la Sibiu,Ale Mare si Bogdan vor primi "botezul" la Amatori.Sper ca "pasul" lor sa fie un stimul pentru toti ceilalti copii in drumul lung al afirmarii sportive si al viitoarelor competitii.
Mult succes,copii!

Asa cum ne-a obisnuit in ultimii cinci ani,"Mos Craciun" a poposit si anul acesta la sala noastra de antrenamente.Mosul nu a venit singur ci insotit de patru elfi,pe cat de emotionati de prezenta atator copii,pe atat de generosi la impartirea "darurilor"!Vadit emotionati si ei,mai ales cei mai noi,copiii au multumit Mosului pentru dulciuri si cadouri si au promis ca vor face tot posibilul sa repete performantele frumoase obtinute in acest an la competitiile judetene,olimpiadele scolare si turneele Amatur de catre Valentin Toader,Raul Cioca,Arpad Kondort,Nikol Dalbea,Alexandra Lemnaru,Andrei Popelca,Casian Crisan,Bogdan Lemnaru ,etc.
MULTUMIM,Mos Craciun!

- - - Actualizat - - -

Miercuri seara ne-au trecut pragul salii prietenii nostri din Sighișoara(Gabi Tipser,Nicu Onet si Nelutu Bardas cu fiul Patrik),reinnoind astfel sirul intalnirilor amicale de la Agnita ...de dupa "disparitiile" lui Genu Lepadat si Dan Patrascu.A fost un antrenament placut,presarat cu de toate,in care am remarcat pe Gabi in mare forma,Nicu la fel de ambitios ca inainte,Nelutu cu un joc in vizibila crestere si Patrik,o placuta surpriza,tot mai matur in joc.Din "vechea" noastra gasca,am raspuns prezent doar trei:Paul Oancea,Ioji Puiulet(venit acasa din Germania) si subsemnatul,restul colegilor absentand mai mult sau mai putin motivat(George Toader si Adi Eftimie probleme cu lucrul,Parintele Endre Kozma,bolnav,a trecut totusi sa ne salute iar GeoIarba,din nefericire,a devenit de mai bine de un an "prizonierul" pacanelelor...... care l-au dus la pierzanie(casa,masina si serviciu la gaz!),aruncandu-l in dizgratie!O amara lectie de viata,din care tragem cu totii invataminte,cumpatare si intelepciune!
"An nou "cu sanatate si multe impliniri tuturor amaturistilor!

Turneul de la Mediaș este asteptat cu mare interes de ping-pongistii agniteni.Mai vechi sau mai noi,fiecare dintre cei inscrisi afiseaza o mare doza de optimism,aproape molipsitor,dar,gandindu-ma la ambitia si determinarea tot mai prezente in antrenamentele din ultima vreme,inclin sa le dau credit! Ramane doar ca si rezultatele sa le confirme sperantele si sa le cimenteze moralul in vederea competitiilor viitoare!
Hai baietii!Hai Agnita!

- - - Actualizat - - -

Participant la tabara de la Mediaș,vechiul nostru prieten Muri(alias Iulian Mureșan din Victoria) s-a oprit sa ne salute,in drumul de intoarcere spre casa.In ciuda drumului si a oboselii accumulate dupa zi intreaga de antrenemente,Muri ne-a acompaniat in antrenamente timp de 2 ore bucurandu-se impreuna cu noi de tenisul de masa si prieteni!Chapeau,Murian!

O deviatie de sept sacaitoare,accentuata d capriciile vremii si ignoranta mea,m-au trimis in fata "cutitului" la Tg.Mureș,martea trecuta.Convalescenta se anunta destul de plictisitoare,fara efort si alternari de temperatura,asa ca declar forfait ping-pongului pana la vindecarea completa.Antrenamentele la sala vor fi in continuare conduse si supravegheate,fizic,de catre Raul Cioca si "supervizate" de mine,prin telefon,deci am ajuns in pozitia(ingrata!) de super-vizer!
Va salut pe toti si va urmaresc activitatea cu interes pe Forum!

maestre, sper ca ti-au corectat bine deviatia, dar ti-au lasat neatins mirosul fin cu care ai depistat vreo 3 elevi campioni olimpici judeteni la Agnita. :)

am auzit ca dupa operatia de taiat amigdalele pacientului i se da multa inghetata. dupa deviatia de sept ce ai primit...?

O deviatie de sept sacaitoare,accentuata d capriciile vremii si ignoranta mea,m-au trimis in fata "cutitului" la Tg.Mureș,martea trecuta.Convalescenta se anunta destul de plictisitoare,fara efort si alternari de temperatura,asa ca declar forfait ping-pongului pana la vindecarea completa.Antrenamentele la sala vor fi in continuare conduse si supravegheate,fizic,de catre Raul Cioca si "supervizate" de mine,prin telefon,deci am ajuns in pozitia(ingrata!) de super-vizer!
Va salut pe toti si va urmaresc activitatea cu interes pe Forum!

Multă sănătate ?ti doresc!

Ziua mondiala a tenisului de masa(WTTD) se apropie cu pasi repezi!
Dorinta noastra este sa "ne depasim" recordul de anul trecut (in ceea ce priveste numarul de participanti) si pentru asta speram cu toata fiinta noastra sa avem parte de soare toata dupa-masa,iar restul...veti vedea!!!!Chooooooooooooo!

WTTD 2018 ne-a propus o alta provocare,pe care am acceptat-o la unison.Au fost 4 zile incarcate de oboseala si stress,dar am cunoscut si cateva satisfactii,in finalChiar daca nu am reusit sa ne depasim recordul (de participanti) de anul trecut,suntem mandri ca am reusit sa asezam inca o data orasul Agnita si localitati de pe Valea Hartibaciului la loc de cinste pe harta mondiala a tenisului de masa.Bravo,copii!CHAPEAU!

Sală noastră va âmbrăca straie de sărbătoare în așteptarea lui Moș Craciun,sâmbătă 22 dec la ora 11:00.La ora bilanțului de sf?rșit de an,parcursul ascendent al celor mai noi și rezultatele bune si foarte bune ale celor mai vechi la competitiile din acest an reprezintă un motiv de satisfacție pentru toți iar Moșul,cu generozitatea-i recunoscută,le va rasplati efortul oferindu-le tuturor cadouri de Crăciun!

Pe lângă zilele geroase și ninsorile abundente,începutul de an ne-a propus și momente de reală bucurie,sentiment prilejuit de vizita "Maestrului" Adimucu la sala noastră de antrenamente de la Prut.Cu franchețea nealterată și umorul,sec, inegalabil,lucruri deja deja (re)cunoscute,Alin ne-a tinut in suspans încă o dată cu ultimele aventuri de pe tăr?murile bulgărești,acolo unde s-a auto exilat de ceva vreme!

Csaby, "exilarea" e forțată totdeauna :)
Dar mă ?ntorc mereu cu plăcere în locul în care îmi trezește de fiecare dată amintiri plăcute, deși e neschimbat.

Maestre, aștept cu nerăbdare să mă "inviți" pentru încă 5 minute măcar în acel garaj-atelier de la "întreprindere", de unde eu de fapt mi-am luat zborul către turneele AmaTur. P?nă nu ieși la pensie...

Incepatoriii prezenti ieri seara la obisnuitul antrenament de joi au avut parte de o placuta surpriza,pe langa obisnuitele mingi si palete cele trei mese de antrenament din sala de la Prut fiind "ornate" si cu dulciuri!
Respect?nd traditia inceputa acum 10 ani,"Mos Nicolae" ne-a vizitat sala in ajun de sarbatoare curios,se pare,sa-i cunoasca si sa-i vada la lucru pe cei mai noi dintre micii ping-pongisti agniteni.Copiii s-au aratat recunoscutori mosului si i-au dedicat primul lor (mini)turneu,cu partide in care s-au straduit sa puna in practica cele invatate pana in prezent,cu ambitii si sperante mari in viitor.Matteo Maier(12),Terbea Sonia(10),Anghel Cristina(10),Barner Christian(11),Schiopu Rares(7) si Catalin Cristea(11),ei sunt "schimbul de maine" in tenisul de masa agnitean!

O liniste neobisnuita invaluieste sala noastra de antrenamente de patru saptamani,de când,impreuna cu copiii #Stam acasa!
Inauntru,chicotele si chourile copiilor din zilele "bune"sunt acum inlocuite de zgomotele terifiante date de puternice rafale de v?nt care ne testeaza de cateva zile rezistenta geamurilor iar,pe la colturi,paianjenii incearca timid sa-si reconstruiasca pinzele indepartate cu cateva zile inainte.Prietenul nostru fidel,SHORTY,vegheaza imperios asupra meselor si a paletelor frumos ordonate,provocandu-ne parca la joc,insa,instantaneu,mirosul de spirt si dezinfectant ne readuce cu picioarele pe pamant ........dar,ne vom reintoarce cu si mai mare dorinta si placere de a juca ping-pong,asta nu ne-o poate lua nici CORONA!

Vadit emotionati,luni seara ne-am intalnit la sala cu Paul si Endre pentru a-l comemora pe GeoIarba,prietenul si colegul nostru de sala,plecat dintre noi la cele vesnice.Am depanat impreuna amintirile frumoase traite in toti acesti ani, intamplari care mai de care mai comice dar si cele mai recente care,inevitabil,ne-au indepartat pe unii de altii.
Marti,la inmormantare,am prezentat cu Endre condoleante si o coroana de flori din partea noastra si a tuturor prietenilor din Amatur.
La urma urmei,suntem oameni iar omul este supus greselii....asa ca noi te-am iertat,Geo,Odihneste-te in Pace!

Emotii puternice m-au cuprins,duminica seara,la reintalnirea cu colegii Paul si Endre in sala noastra de la Prut dupa atatea luni .
Eu,cu fizicul serios "avariat" de Corona si mama natura,ei cu kilogramele "dobandite" in toate aceste luni de inactivitate,si toti trei cu moralul serios afectat de pandemie si de previziunile nu tocmai optimiste pentru urmatoarele luni,ne-am incumetat totusi la prima "miscare" din acest an.Printre cele cateva seturi,amintiri depanate de la turnee si alte intamplari,am cinstit si onorat memoria colegilor nostri de sala,Geo si Adrian,dar si a lui Marcel Giosan,plecati (prea repede) dintre noi anul trecut.
Iata,coincidenta sau nu,luna martie ne-a adus din nou impreuna pentru a ne reaminti de inceputurile noastre in tenis de masă odata cu primul turneu Amatur organizat in Agnita,acum 10 ani,pe 19 martie 2011(motiv pentru care vinerea viitoare vom suna "adunarea" tuturor membrilor sectiei noastre pentru a sarbatori acest eveniment).
In luna august,de-asemena,se vor implini tot 10 ani de cand am infintat si sectia de tenis de masă cu Paul,ADI si GEO,si 10 ani de cand eu am inceput "oficial" antrenamentele cu copiii......si s-au intamplat multe lucruri frumoase in toti acesti ani.Au pasit pragul salii noastre peste 100 de copii,cca 40 au ramas pentru mai mult de un an impreuna cu noi iar 16 au "rezistat" pana la izbucnirea pandemiei,acestia constituind si nucleul clubului in timp.
3 dintre ei au cucerit titlurile de campioni judeteni ai ONSS:Toader George(2015),Nechita Alex(2016) si Cioca Raul(2017),reprezentandu-ne judetul la etapele nationale ;
4 dintre ei au cucerit cel putin un Turneu Amatur,Campionat judetean pentru elevi amatori sau competitii scolare
8 dintre ei au urcat cel putin o data pe un podium la campionatele judetene,competitiile scolare sau turneele Mini-amatur;
Nu-mi doresc decat sa putem reincepe cat mai curand activitatea cu copiii,si intre noi "batranii",caci viata are cu totul alt farmec cand POTI sa faci ce STI si ce-ti PLACE.
Sa ne revedem sanatosi cu totii!

Ultima editare:
Back
Sus