Bună seara, am apucat ca citesc nemulțumirile lui nea'Titi pentru care am un deosebit respect ,respect ce în inima mea l-a avut de la primele meciuri și povești ce le-am avut în decursul timpului ,vreau să scot în evidență acest aspect și anume, respectul ,un tânăr urlă prin toată sala în mod repetat aproape la orice minge ,probabil câștigată de dumnealui,deranjează bineînțeles jucătorii care sunt în jurul lui este atenționat de un senior iar el nu își corectează atitudinea ,oare este vorba respect? Eu cred că da respect față de tine ,respect față de colegi față de sport ,pentru câștigarea respectului cu siguranță dacă tânărul si-ar fi corectat atitudinea la masa de joc cu siguranță si-ar câștigat respectul tuturor,ok înțeleg că ai o minge două și le pierzi ,s-au le câștigi,dar ieșirile dumneavoastră tinere ,sunt repetate,poate ve viitor veți schimba ceva în comportament.Ok ati ajuns probabil acasă v-ati liniștit ,era mult mai respectos din partea dumneavoastră tinere să vă cereți scuze lîn mesajul adresat domnului Titi și sa ne transmiteți nouă toturor colegilor de sală că vă veți corecta comportamentul,astfel cu siguranță ne-ați fi câștigat respectul tuturor, dumneavoastră ce faceți dați explicații de tot felul,pe noi ne interesează să știm că vă corectați comportamentul nu astfel de explicații,cu alte cuvinte dacă cineva fie el și de 70 de ani plus ar trebui sa-l respectați pe dumnealui și pe noi colegii de sală prin corectarea comportamentului pe viitor ,poate corectați și răspunsul ce l-ati dat în scris domnului Titi i-ar pe viitor as cere organizatorilor sa se implice mai mult și sa înăbușe din fașă aceste comportamente repetitive ce deranjează