Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
În primul rând, nu ar trebuie să comentați de părinții/antrenorii mei până nu îi cunoașteți. Au mai fost încă 4+ alți participanți care strigau prin sală. Vă readuc aminte că sunteți la o competiție sportivă, nu la operă. Dvs comentați de comportamentul meu, dar dvs când aveți venit la mine, ați început să mă înjurați în gura mare, ba chiar mai mult, a fost de față mai multă lume când dvs m-ați amenințat că “VIN ȘI ÎȚI SPARG CAPUL”. Nu cred că dvs sunteți în măsură să comentați după ce la vârsta dvs amenințați copii cu bătaia, pe lângă asta nu a mai venit altcineva la mine să comenteze și fix dvs din ceilalți participanți ați să comentați și fix pe mine m-ați găsit sursa și motivul pentru care dvs pierdeți. Nu mi se pare normal ca la turnee/ competiții să fiu amenințat cu bătaia. În teorie ar trebui să aveți mai multă minte decât un copil de 16 ani. Respectul se câștigă nu se impune. Mulțumesc, o zi frumoasă.Ieri am luat hotărârea să nu mai particip la nici un turneu la Aiud. Asta s-a întâmplat din cauza tânărului Petruț Patrick, care a urlat ca și când l-ar fi tăiat cineva cu cuțitu, orișicand trebuia sau nu trebuia. I-am spus că strigatele lui deranjează pe ceilalți participanți și mi-a răspuns foarte obraznic că n-am decât să nu mai vin la turnee. Nu se întâmplă pentru prima oară ca unii copii să aibă un asemenea comportament necivilizat și lipsit de bun simț. E vina părinților și a antrenorilor. Eu unul nu accept să cheltui o grămadă de bani pentru a participa la un turneu și, în loc să mă simt bine, trebuie să suport mofturile unor copii prost crescuți.
Ieri am luat hotărârea să nu mai particip la nici un turneu la Aiud. Asta s-a întâmplat din cauza tânărului Petruț Patrick, care a urlat ca și când l-ar fi tăiat cineva cu cuțitu, orișicand trebuia sau nu trebuia. I-am spus că strigatele lui deranjează pe ceilalți participanți și mi-a răspuns foarte obraznic că n-am decât să nu mai vin la turnee. Nu se întâmplă pentru prima oară ca unii copii să aibă un asemenea comportament necivilizat și lipsit de bun simț. E vina părinților și a antrenorilor. Eu unul nu accept să cheltui o grămadă de bani pentru a participa la un turneu și, în loc să mă simt bine, trebuie să suport mofturile unor copii prost crescuți.
Ieri am luat hotărârea să nu mai particip la nici un turneu la Aiud. Asta s-a întâmplat din cauza tânărului Petruț Patrick, care a urlat ca și când l-ar fi tăiat cineva cu cuțitu, orișicand trebuia sau nu trebuia. I-am spus că strigatele lui deranjează pe ceilalți participanți și mi-a răspuns foarte obraznic că n-am decât să nu mai vin la turnee. Nu se întâmplă pentru prima oară ca unii copii să aibă un asemenea comportament necivilizat și lipsit de bun simț. E vina părinților și a antrenorilor. Eu unul nu accept să cheltui o grămadă de bani pentru a participa la un turneu și, în loc să mă simt bine, trebuie să suport mofturile unor copii prost crescuți.
În primul rând, nu ar trebuie să comentați de părinții/antrenorii mei până nu îi cunoașteți. Au mai fost încă 4+ alți participanți care strigau prin sală. Vă readuc aminte că sunteți la o competiție sportivă, nu la operă. Dvs comentați de comportamentul meu, dar dvs când aveți venit la mine, ați început să mă înjurați în gura mare, ba chiar mai mult, a fost de față mai multă lume când dvs m-ați amenințat că “VIN ȘI ÎȚI SPARG CAPUL”. Nu cred că dvs sunteți în măsură să comentați după ce la vârsta dvs amenințați copii cu bătaia, pe lângă asta nu a mai venit altcineva la mine să comenteze și fix dvs din ceilalți participanți ați să comentați și fix pe mine m-ați găsit sursa și motivul pentru care dvs pierdeți. Nu mi se pare normal ca la turnee/ competiții să fiu amenințat cu bătaia. În teorie ar trebui să aveți mai multă minte decât un copil de 16 ani. Respectul se câștigă nu se impune. Mulțumesc, o zi frumoasă.
Da, părinții tăi sunt principalii vinovați, deoarece nu te-au învățat ce e bunul simț. Îți spun eu ce înseamnă : prin tot ceea ce faci, să cauți să nu-i deranjezi pe ceilalți.