FELICITĂRI FLOREA MIHAI PENTRU LOCUL UNU LA CATEGORIA OPEN 13.06.2026, AIUD?
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Multumesc!Bravo Sorin Ciorlip pentru finală! Te așteptăm la avansați!![]()
Multumesc.Felicitări Sorin Ciorlip!
Postarea a fost unită automat:
Felicitări Marius Barac!![]()
Cred ca regulamentul este acelasi,.indiferent de localitate.O idioțenie super-mare de care am aflat doar azi și care mi se pare total lipsit de fair-play: nu știu cum e in alte părți dar aici, în Aiud, primește "bye"de trecere în sferturi un jucător care a avut până în faza respectivă 4 victorii din 7 meciuri și nu primește unul care a avut 8 victorii din 8 meciuri, luându-se în considerare doar faptul că cel care a avut 4 victorii din 7 a avut norocul să se situeze în primele 4 grupe superioare în timp ce cel care a avut 8 victorii din 8 meciuri s-a situat în grupa a 6-a. O mizerie,din punctul meu de vedere...
Nu am zis altceva... Am zis că nu e corect și chiar nu e, atât... Adică ar fi normal să primească bye jucătorii care la turneul respeciv au obținut cele mai bune rezultate până în faza acordării bye-ului. Sau e normal ca un jucător care s-a prezentat până atunci mai slab să acceadă într-o fază superioară în timp ce unul care a avut un parcurs perfect să meargă acasă? E cel puțin absurd...Bye-rile se decid dupa superioare, nu are de a face cu rezultatele din grupele inferioare.
Aveti majoritate turnee B, care se puncteaza mai putin decat un turneu A, si acestea nu sunt luate toate in considerare cand este vorba de calcularea MP-ului.Nu am zis altceva... Am zis că nu e corect și chiar nu e, atât... Adică ar fi normal să primească bye jucătorii care la turneul respeciv au obținut cele mai bune rezultate până în faza acordării bye-ului. Sau e normal ca un jucător care s-a prezentat până atunci mai slab să acceadă într-o fază superioară în timp ce unul care a avut un parcurs perfect să meargă acasă? E cel puțin absurd...
Și aș mai avea o sugestie pentru organizatorii Amatur,ar trebuie verificat la modul de calculare al punctelor, părerea mea. La avansați,locul 1 primește 33.8 puncte, locurile 5÷8 primesc câte 23 puncte(raport 1.47). La hobby,locul 1 primește 19.1 puncte,locul 5 doar 7.8 puncte(raport 2.45). Teoretic,locul 5 la hobby ar trebui să primească 19.1/1.47=13 puncte. Nu știu cum se calculează punctele,dar nu pare ok...Din 20 de turnee,am 5 podiumuri și de încă 6 ori m-am clasat pe locul 5 și MP-ul meu e de aproximativ 8, în timp ce sunt jucători cu peste 50 de turnee care au un singur podium și o singură clasare pe locurile 5-8 și care are MP-ul mai mare decât mine. Ce sens mai au punctele primite dacă nu reflectă realitatea? Atunci mai bine jucăm fără sistem de punctare...
Vad ca aveti multe sugestii pt calculul mp-ului. Dar poate inainte nu ar strica sa cititi regulamentul....Nu am zis altceva... Am zis că nu e corect și chiar nu e, atât... Adică ar fi normal să primească bye jucătorii care la turneul respeciv au obținut cele mai bune rezultate până în faza acordării bye-ului. Sau e normal ca un jucător care s-a prezentat până atunci mai slab să acceadă într-o fază superioară în timp ce unul care a avut un parcurs perfect să meargă acasă? E cel puțin absurd...
Și aș mai avea o sugestie pentru organizatorii Amatur,ar trebuie verificat la modul de calculare al punctelor, părerea mea. La avansați,locul 1 primește 33.8 puncte, locurile 5÷8 primesc câte 23 puncte(raport 1.47). La hobby,locul 1 primește 19.1 puncte,locul 5 doar 7.8 puncte(raport 2.45). Teoretic,locul 5 la hobby ar trebui să primească 19.1/1.47=13 puncte. Nu știu cum se calculează punctele,dar nu pare ok...Din 20 de turnee,am 5 podiumuri și de încă 6 ori m-am clasat pe locul 5 și MP-ul meu e de aproximativ 8, în timp ce sunt jucători cu peste 50 de turnee care au un singur podium și o singură clasare pe locurile 5-8 și care are MP-ul mai mare decât mine. Ce sens mai au punctele primite dacă nu reflectă realitatea? Atunci mai bine jucăm fără sistem de punctare...
Si niște puncte in plus la mp ... sînt destui care ar mai ceda din eleDați domne bye u la băiat![]()
sugeram să se anticipeze - dacă din simularea grupelor superioare rezultă un număr de bye-uri, să le reduc intervin.Bye-rile se decid dupa superioare, nu are de a face cu rezultatele din grupele inferioare.
E irelevant,orice regulament este perfectibil. A fost o sugestie,nu am afirmat că nu respectați regulamentul. De exemplu în Nevada, ca să prinzi un șoarece în capcană îți trebuie licență de trapping. E regulament?Da. E absurd? De asemenea da...Vad ca aveti multe sugestii pt calculul mp-ului. Dar poate inainte nu ar strica sa cititi regulamentul....