ajutati, va rog, un amatour-ist

horia

senior
Scor reacție
11
Vârstă
49
Locație
Ploiești
Dragi prieteni,
Sunt Horia. Cativa dintre voi ma cunoasteti (din pacate pt mine nu suficient de multi pentru ce urmeaza sa va rog). Sunt proaspat tatic al unei fetite despre care cel putin eu cred ca este grozava. Dar asa sunt toti parintii, mai ales cei de fete. O sa incerc sa fiu foarte scurt.
Pana la sfarsitul acestei luni (martie), Pampers organizeaza un concurs GRATUIT prin care cel mai votat copil va fi imaginea Pampers in toate magazinele Carrfour din Romania timp de 1 an. Pana acum avem in jur de 150 de voturi, iar cel mai votat are peste 2400 (stiu ca e al naibii de mult, dar de-aia am si indraznit sa postez aici). Ma ''cert'' cu mama ei despre ce sport va urma fetita noastra (desi are abia 11 luni). Eu zic tenis de masă,ea zice ca BALET. BALET???
Am reusit sa o fac sa imi promita ca daca va castiga, mai vorbim. Deci nu pot reusi decat cu ajutorul vostru (am cautat tot felul de canale sa fac sa fie votata, dar cum naiba sa obtii peste 3000 de voturi?...atunci un prieten mi-a sugerat sa propun pe acest forum). Deja ''stresez'' cativa din Amatour.
Deci bebelusul se poate vota aici

http://www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1794
nu trebuie decat sa introduceti nr de telefon fara 07 (este deja acolo) si veti primi un cod din 5 cifre pe care sa in introduceti in campul urmator. Asta-i tot. Nu costa nimic, nu se taxeaza de nici un fel (am tot incercat la prieteni toata luna decembrie si chiar i-am rugat sa verifice costurile...NU A COSTAT NIMIC. Mai mult am sunat atat la Pampers cat si la toate firmele de telefonie mobila- mi-au confirmat ca este gratuit). Nu se poate vota decat o singura data in 24 de ore de pe un nr, dar se poate vota din orice retea , deci daca cumva cineva ''se baga'' nu pot decat sa il rog sa o faca de cat mai multe ori, pana la sfarsitul lunii. Probabil ca o sa fiu luat la misto, dar ...BALET???
Mersi mult anticipat, iar daca cumva va fi sa fie, ma bag la bere la turneul de dupa...la toata lumea din sala. Ea este fetita

OBS.
Dl Bodeanu, Bebe, Rares, Bogdan, Jax, Florin, Sorin...NU MA LASATI SA MERG CU EA LA BALET!!!!!!!!!! :biggrin:

Re: ajutati, va rog, un amatour-ist

cocule, sa ti traiasca si sa fie sanatoasa....
.. dar ... si baletul... totusi... :biggrin:

a functionat treaba.... si este moca...
bafta multa

bogdanel a spus:
bafta multa
prima bere am trecut-o in contul tau...mersi frumos. dar insista... :clap:

:biggrin: iti cedez berea.... eu nu beau.... sunt sportiv :mrgreen:

mandrubogdan a spus:
horia a spus:
bogdanel a spus:
bafta multa
prima bere am trecut-o in contul tau...mersi frumos. dar insista... :clap:
nu-i corect...am votat inaintea dansului :biggrin:
2 beri deja ...adun si le dau, nu ma las...mersi tare mult

Am votat si eu ,este moca.Cu numarul69839.Sa va traiasca si sa reuseasca in viata(incepand cu acest concurs).

Si yo am votat Horia. Super fetita. Spor la voturi :biggrin: :biggrin: :biggrin: (mai am un numar de telefon: incerc si cu ala poate merge)

Jax a spus:
Si yo am votat Horia. Super fetita. Spor la voturi :biggrin: :biggrin: :biggrin: (mai am un numar de telefon: incerc si cu ala poate merge)
merge sigur...nu poti vota cu acelasi nr decat o data in 24 de ore...in rest poti vota de pe orice alt numar

A mers Horia :wink: :wink: :wink: cum mai dau de vreun numar de telefon.. pac-tac trimit :biggrin: :biggrin: sper sa castige fetita ta :clap:

Balet???NU! :crazy:
M-a amuzat teribil mesajul tau Horia!
Ai 4 voturi zilnice de la mine pana la sfarsitul lunii :wave:
Sa-ti traiasca fetita!

Draga Horia de la Cluj votez si eu pentru Mariuca,si eu am un baietel de 4,2 luni si eu vreau sa joace ping pong si culmea ai place tare mult numai mama-sa e cu alte sporturi,sa-ti traiasca fetita e o dulce si jumatate,multa bafta si succes si cit mai multe voturi, Hai Clujul !!!! Am votat cu numarul 21438. :clap: :clap: :D

horia a spus:
Dragi prieteni,
Sunt Horia. Cativa dintre voi ma cunoasteti (din pacate pt mine nu suficient de multi pentru ce urmeaza sa va rog). Sunt proaspat tatic al unei fetite despre care cel putin eu cred ca este grozava. Dar asa sunt toti parintii, mai ales cei de fete. O sa incerc sa fiu foarte scurt.
Pana la sfarsitul acestei luni (martie), Pampers organizeaza un concurs GRATUIT prin care cel mai votat copil va fi imaginea Pampers in toate magazinele Carrfour din Romania timp de 1 an. Pana acum avem in jur de 150 de voturi, iar cel mai votat are peste 2400 (stiu ca e al naibii de mult, dar de-aia am si indraznit sa postez aici). Ma ''cert'' cu mama ei despre ce sport va urma fetita noastra (desi are abia 11 luni). Eu zic tenis de masă,ea zice ca BALET. BALET???
Am reusit sa o fac sa imi promita ca daca va castiga, mai vorbim. Deci nu pot reusi decat cu ajutorul vostru (am cautat tot felul de canale sa fac sa fie votata, dar cum naiba sa obtii peste 3000 de voturi?...atunci un prieten mi-a sugerat sa propun pe acest forum). Deja ''stresez'' cativa din Amatour.
Deci bebelusul se poate vota aici

http://www.copilulvedeta.ro/voting.php?cid=1794
nu trebuie decat sa introduceti nr de telefon fara 07 (este deja acolo) si veti primi un cod din 5 cifre pe care sa in introduceti in campul urmator. Asta-i tot. Nu costa nimic, nu se taxeaza de nici un fel (am tot incercat la prieteni toata luna decembrie si chiar i-am rugat sa verifice costurile...NU A COSTAT NIMIC. Mai mult am sunat atat la Pampers cat si la toate firmele de telefonie mobila- mi-au confirmat ca este gratuit). Nu se poate vota decat o singura data in 24 de ore de pe un nr, dar se poate vota din orice retea , deci daca cumva cineva ''se baga'' nu pot decat sa il rog sa o faca de cat mai multe ori, pana la sfarsitul lunii. Probabil ca o sa fiu luat la misto, dar ...BALET???
Mersi mult anticipat, iar daca cumva va fi sa fie, ma bag la bere la turneul de dupa...la toata lumea din sala. Ea este fetita

OBS.
Dl Bodeanu, Bebe, Rares, Bogdan, Jax, Florin, Sorin...NU MA LASATI SA MERG CU EA LA BALET!!!!!!!!!! :biggrin:
Nu pot sa te las Horia. Promit ca ai de la mine cel putin 4-5 voturi zilnice. Trimit si de la mama,tata, frati, sa fie cat mai multe voturi

leordarares a spus:
Balet???NU! :crazy:
M-a amuzat teribil mesajul tau Horia!
Ai 4 voturi zilnice de la mine pana la sfarsitul lunii :wave:
Sa-ti traiasca fetita!
Mersi din suflet...e miezul noptii si nu-mi vine sa cred ca deja au inceput sa creasca nr de voturi...nu pot sa va rog decat sa va mintiti cat mai des pana la sfarsitul lunii de acest post care sper sa nu deranjeze pe nimeni. Cum ar fi sa fie?

Horia am o intrebare: Unde putem vedea cate voturi se strang? daca stii cumva sa-mi spui

Votat...astept acum promisiunea facuta...... matusica ei de fata! :biggrin:

Jax a spus:
Horia am o intrebare: Unde putem vedea cate voturi se strang? daca stii cumva sa-mi spui
in partea de sus a paginii la ''Galerie foto'', la categoria 3-18 luni scrii ''mariuca'' si arata cate voturi are

Back
Sus