Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
la un lemn stiga clipper 7 wood ce fete mi ar trebuii pt a avea mai multa viteza si sa sara mai mult ?........mai bine de 6 luni am jucat cu niste fete gewo hyper xt duritate 50 care mi au lasat o super impresie ( foarte bune) si astazi am pus niste adro grip si power grip le lemnul stiga si am ramas profun dezamagit ....nici pe departe nu e ceea ma asteptam . Nu stiu care e cauza . Cred nu am ales setupul corezpunzator si de aceea am nevoie de un raspuns de la dumneavoastra
Buna ziua!
La achizitionarea a doua fete si a unui lemn paleta se livreaza asamblata?
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Buna ziua,
Acum joc cu un lemn OFF+ Bullet (Red + Black) echipat cu Spinlord Keiler pe FH si Marder IV (1,8 mm) pe BH. As vrea sa schimb Marder IV care mi se pare foarte lenta. Am jucat cu Acuda P2 (2mm) pe ambele parti, pe un lemn OFF OSP Tricarbon si am fost foarte multumit. Am vazut pe reviewuri ca si seria Rakza este recomandata pentru BH. Eu as vrea viteza destul de mare, efect ridicat un control bun pentru a da topspin si ataca cu BH. Ma gandesc la Acuda P2 max (tensor) sau Rakza 7 (fara tensor). Dumneavoastra ce imi recomandati? Va rog sa imi explicati, daca se poate si rolul tensorului...
Va multumesc anticipat pentru raspuns si va doresc o zi buna!