ÎNCHIS Ajutor in configurarea paletei potrivite (VivaSportShop.ro)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Incepand cu data de 29 septembrie 2011 produsele de la '' DONIC '' sunt in stoc inclusiv ultimele noutati : LEMNE : DONIC "Bloodwood 7 Senso"(noiembrie 2011) DONIC "Bloodwood 5" DONIC "Burn Carbotox" DONIC "Burn Aratox RS" DONIC "Burn Aratox" ; FETE : DONIC "Alligator Anti" DONIC "Anti Classic" DONIC "Traction MS Pro" DONIC "Traction MS Soft"
PRETURI IMBATABILE

Ultima editare:
Oferta saptamani

Oferta saptamani

Oferta saptamani 03-09 octombrie 2011
Lemn Donic Aratox Pret - 145.00 lei(REDUS DE LA 161,00 lei)

Two new related materials offer all ambitious players a new technology advance. Aratox and Carbotox fibres are incorporated in the production of DONIC BURN TOX blades - after the BURN technologies principle. Both fibres are softer and more elastic than their predecessors ARAMID (which has been replaced by ARATOX) and CARBON (replaced by CARBOTOX). DONIC has used the highest quality wood plies for this series. Thanks to their unique structure DONIC BURN TOX blades have good feel and are easy to use despite their apparent stiffness when striking the ball. We offer a precise model from the BURN TOX blade series for every allround and attacking player, just as we did with the BURN series, an OFF- and AR+ version.
7 ply
1.+7. plies: Koto
2.+6. plies: Kiri
3.+5. plies: Aratox
Centre ply: Kiri
Oferta valabila in limita stocului disponibil.

buna ziua...puteti aduce lemn butterfly feth?...si daca da,la ce pret?

Oferta speciala

Oferta speciala

[size=+1]Promotia "Joci tenis si cumperi mai ieftini"[/size]
Oricine isi face abonament AllTime de 30 sau 60 ore in perioada 10.10.2011 - 10.11.2011 primeste o [size=+1]REDUCERE de 15 %[/size] pe toata durata abonamentului, pentru orice produs achizitionat din magazinul VivaSportShop sau de pe site-ul VivaSportShop.ro, in limita a 500 lei.

Ultima editare:
Super fain!Pt cei din București...as cumpara si eu un echipament complet la asa o reducere...

Baietii de la VivaSportShop.ro mi-au facut urmatoarea paleta:
Lemn Donic Waldner Dotec Carbon, Donic Baracuda 2.0. pe FH si Donic Acuda S3 max, nu aveau 2.0, dar nu ma deranjeaza.
Lipita impecabil, ca de altfel toata colaborarea cu ei, mi-au oferit si ei consultanta(pe langa cei de aici, de pe forum) la achizitionarea paletei. 👏
Iar cu abonamentul facut la sala de tenis, am beneficiat de reducere aproape 100 RON la paleta de mai sus, adica practic joc gratis 20 ore, jumatate din ora de joc fiind platita de cel cu care ma duc sa joc. :mrgreen:
Multumesc inca odata si ii recomand cu incredere pe Tiberiu si ceilalti baieti!
Deoarece nu pot lasa calificativ comercial(nu stiu de ce imi apare "Adresa de internet a tranzacției nu este corecta "), scriu aici:
Calificativ comercial de la mine +1!

---------- Post added 26-Oct-2011 at 18:25 ----------

Calificativ comercial de la mine +1!
Am reusit sa las calificativ, astept si eu la randul meu.
Multumesc inca odata.

Ultima editare de un moderator:
Produsele pe care le puteti testa la clubul Viva Sport Club momentan sunt :

Produsele pe care le puteti testa la clubul Viva Sport Club momentan sunt :

FETE :

Yasaka Rakza 7
Yasaka Pride
Yasaka Pride 40
Yasaka Extend HS
Donic Baracuda
Donic Traction Soft
Donic Traction MS normal
Donic Coppa Jo
Donic Coppa Jo Platin
Donic Vario Big Slam
Donic Slice
Donic Coppa X1 Turbo
Donic Desto F3
Donic Coppa Speed
Donic Acuda S3
DHS Hurricane III (burete albastru)
Butterfly Feint Long II
Tenergy 05
Tenergy 64

LEMNE

Yasaka Ma Lin Extra Ofensive
Yasaka Sweeper
Donic Blackdevil
Donic Blue Enforce
Donic Waldner Dotec Carbon
Butterfly Matsushita Pro Model
Nittaku Septear
Andro OFF+ Memper Tech
Sunflex Fernandes

Lemne sh de vanzare Yasaka Sweeper ; Sunflex Fernandes ;Andro Temper Tech OFF+

Lemne sh de vanzare Yasaka Sweeper ; Sunflex Fernandes ;Andro Temper Tech OFF+

1.Yasaka Sweeper 100 Ron
2.Sunflex Fernandes 80 ron
3.Andro Temper Tech OFF+ 150 ron ()

A sosit pachetul de la DONIC ;
daca doriti sa testati produsele va asteptam pe la noi in soseaua oltenitei 103 VIVA SPORT CLUB www.vivasportshop.

TOATE PRODUSELE DIN MAGAZINUL VIVA SPORT SHOP SE POT ACHIZITIONA SI IN RATE

detalii la receptia clubulu

PRETURI IMBATABILE

Paletele se pot asambla la dumnevoastra?Adica taiat+lipit fete!Trimiteti doar cu curierat rapid pt ca as comanda o solutie de curatat fete si un burete si pt 20 ron cat e curierul nu se merita!Ms

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus