Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
adica Laur Boro - il rog sa foloseasca de acum acest nume la inscrieri, daca tot l-a ales.Borosoiu Laurentiu
Organizator turnee,da ce turnee organizezi tu a lu Cotabita:eh:Vranceanu Mihai open
Dane, te bagi gresit. Mihai a organizat concursuri la SK Halle.Organizator turnee,da ce turnee organizezi tu a lu Cotabita:eh:
Vorbeam prea mult aici pe forum si ca sa ma responsabilizeze si sa vorbesc numai ce trebuie mi au dat aceasta titulatura....Organizator turnee,da ce turnee organizezi tu a lu Cotabita:eh:
Imi pare foarte rau ca pacatuiesc cu asa ceva, si trebuie sa spun ca nu prea am de ales. Mancarea nu este obligatorie la nici un turneu, ...Datorita faptului ca acest concurs se desfasoara in perioada postului Nasterii Domnului cred ca mancarea ar trebui sa fie in concordanta cu aceasta perioada.Cu stima,Holban Dumitru.
Nu sunt din cei care tin post,ba chiar la masa angajatilor ii necajesc pe cei care tin post(imi cer scuze,pe aceasta cale lor)dar o fasole scazuta la ceaun,cred ca ar fi magistrala,ba chiar multi alti pofticiosi,ar trage cu ochiul intracolo,Dl Belu.Imi pare foarte rau ca pacatuiesc cu asa ceva, si trebuie sa spun ca nu prea am de ales. Mancarea nu este obligatorie la nici un turneu, ...
organizatorii au decis sa facem totusi un efort sa venim cu un plus (pt ca este A plus).
Nici nu prea imi trece prin cap ce am putea sa oferim (de post) pt ca toata lumea sa fie multumita (sa tinem cont si de efort) si binenteles sa ne incadram si in 15 lei de persoana.
Cu respect ! Gelu