AmaTur: Turneul Campionilor "AmaTur 2013", Brașov - 07.12.2013

pop danut -dej amatori ! ...
Sper sa nu mai ai probleme cu felia de paine la supra-pret. Daca sunt probleme, te rog sa ma cauti, nu trebuie sa astepti un semestru si dupaia reclami.
Sa nu uiti "organizatorii nu vand nimic"...gara e aproape.
Stii ce-mi pare rau? Nu stii, dar nici nu-ti spun. Hai pa!

Kriszta Arpad Lorand-din Sanpaul-amatori
Kulcsar Lorand-din Sanpaul- amatori
Lorincz Ferenc Attila- din Sanpaul-amatori

Rodica Sicoe - CUGIR -OPEN -sper sa ajung...o intrebare as avea , cei care participa din concurenti la AMATUR ...vor participa si la OPEN ? multumesc.

Rodica Sicoe - CUGIR -OPEN -sper sa ajung...o intrebare as avea , cei care participa din concurenti la AMATUR ...vor participa si la OPEN ? multumesc.

Salut Rodica! Te referi la amatori si la faptul ca daca au posibilitatea sa se inscie la ambele categorii? Daca la asta te referi sa stii ca nu se poate, mai ales ca-s doua sali, cate una pt fiecare.

Te rog sa confirmi daca participi, sau sa anunti daca nu poti ajunge.

Roman Iulian...open
Rosu Dan...amatori
Tarau Vasile...amatori
Vladoiu Bogdan...amatori
Pitac Ovidiu...vrea la amatori, dar dupa noul clasament se pare ca ramane la open, chiar si de Adi (Marandici) imi pare rau ca nu va avea medie sub 19.

Salut Rodica! Te referi la amatori si la faptul ca daca au posibilitatea sa se inscie la ambele categorii? Daca la asta te referi sa stii ca nu se poate, mai ales ca-s doua sali, cate una pt fiecare.
Te rog sa confirmi daca participi, sau sa anunti daca nu poti ajunge.
multumesc ptr. raspuns ...ma bucur ca sant doua sali ..ca altfel cred ca jucau la ambele categorii..voi anunta daca nu voi venii..dar cu siguranta placerea este de partea mea sa particip.....mai ales ca voi avea ocazia sa vad meciuri frumoase....multumesc.

Back
Sus