AmaTur: Turneul Campionilor "AmaTur 2014", Sf. Gheorghe - 06.12.2014

Daca prind loc la amatori- comand 2 meniuri nr. 3 va rog.
Moise Mihai, Alexandria.

Am si eu o intrebare, pentru categoria OPEN, e aceasi sala de acum 2 ani?, din cate imi amintesc acea sala nu avea o lumina corespunzatoare.
Multumesc

Ho a hahahahahaha!!!! La open merge doar cu o felie de paine.La gara si da i bataie acasa.
Supertare faza asta!!!!:D:p

CURPAS IOAN - ORADEA- AMATUR ( a doua oara sunt inscris acum pentru ca nu ,,m-am vazut '' pe lista )

Buna ziua ,
Presupun ca dupa elementara logica daca am cazut in ;ista de asteptare ...nu mai sunt obligat sa-mi anunt retragerea . Astept totusi cu doua zile inainte de turneu sa vad cum vor evolua lucrurile pt ca nu convine nimanui , presupun , sa bata 300 km doar ca sa se stie pe lista de asteptare .
Astept raspunsul dvs ferm , daca voi juca sau nu .
Calde salutari

Buna ziua ,
Presupun ca dupa elementara logica daca am cazut in ;ista de asteptare ...nu mai sunt obligat sa-mi anunt retragerea . Astept totusi cu doua zile inainte de turneu sa vad cum vor evolua lucrurile pt ca nu convine nimanui , presupun , sa bata 300 km doar ca sa se stie pe lista de asteptare .
Astept raspunsul dvs ferm , daca voi juca sau nu .
Calde salutari
Va rog sa ne ajutati, sa stati cu ochii pe lista si daca dvs credeti ca nu mai sunt sanse, puteti sa anuntati retragerea.

Noi nu avem cum sa stim care si cum intra pe lista, ca urmarea unor retrageri si totul se intampla automat (inlocuirea celor retrasi). Stati pe lista de asteptare pana joi sau vineri si se mai clarifica situatia.
Multumim!

Cu parere de rau , trebuie sa ma retrag Mihai Nemaciuc - open , multumesc

Buna seara.Se inscrie cu mare placere Mahu Bogdan din Pascani la OPEN.Multumesc si doamne ajuta

- - - Actualizat - - -

daca nu voi prinde loc la open pt.ca au prioritate openistii,voi opta pt amatori.multumesc

Buna seara.Se inscrie cu mare placere Mahu Bogdan din Pascani la OPEN.Multumesc si doamne ajuta

- - - Actualizat - - -

daca nu voi prinde loc la open pt.ca au prioritate openistii,voi opta pt amatori.multumesc
Bogdane inscrie-te direct la pitici(amatori),ne mai antrenam un an,doi si apoi poate facem o vizita si la OPEN:D

Bogdane inscrie-te direct la pitici(amatori),ne mai antrenam un an,doi si apoi poate facem o vizita si la OPEN:D

stiu ce spui dar am doi ani de amatur.vreau sa capat mai multa experienta,cred ca a venit momentul...sa invat din infrangeri zdravene

Back
Sus