AmaTur: Turneul Campionilor "AmaTur 2014", Sf. Gheorghe - 06.12.2014

Din pacate, din lipsa unui mijloc de transport, ma vad nevoit sa ma retrag: Hutanu Adrian, Slobozia - Amatori. Succes organizatorilor acestui turneu, tuturor participantilor si in special baietilor din Slobozia carora le doresc locuri cat mai fruntase in clasament si daca se poate si ceva cupe, medalii, diplome. Trebuie sa-i felicitam si pe d-nii Enciu si Vlase pentru distinctiile Amatur pe care le vor primi. Sa ne vedem sanatosi la anul !

Avand in vedere ca de Sf. Nicolae (MOȘ) ........ne întâlnim la Sf. Gheorghe (ORAȘ)------ eu aștept cadourile !!!!!
Vă mulțumesc anticipat !!!!!

- - - Actualizat - - -

Plutonierul CAPSUNica lipsa la apel ;)

Cum am mai spus ..... având în vedere că tu nu poți .... o să mă sacrific eu ....

- - - Actualizat - - -

Avand in vedere ca de Sf. Nicolae (MOȘ) ........ne întâlnim la Sf. Gheorghe (ORAȘ)------ eu aștept cadourile !!!!!
Vă mulțumesc anticipat !!!!!

- - - Actualizat - - -

Cum am mai spus ..... având în vedere că tu nu poți .... o să mă sacrific eu ....

ȘI LUAND IN SERIOS LISTA PUBLICATĂ DE GELU ... NU SCAPAȚI VOI DE MINE ....... NU SUNT NICI LIPSA LA APEL .. NICI PLUTONIER .....ȘI O SĂ GĂSESC EU SI O CĂPȘUNICĂ !!!!

Domnilor sa aveti un turneu pe masura , o adevarata fiesta a tenisului de masa .Pacat ca nu pot veni dar , voi urmari pe forum ... Chiar daca mai e 1 zi eu va spun multa bafta. La buna vedere...

Drumurile sunt practicabile suta la suta
plus un grad pe termometre fara polei si gheata
ora 07 dimineata 05.12.2014

Wowwwww,nemaipomenit:3-0 scurt cu Sterea in finala;3-0 cu Lulu in semifinala;3-2 in decisiv in superioare cu Govoreanu.... calificare cu mari emotii din inferioare,la setaveraj,caci am pierdut 0-3 la Adonis ...........
m-am trezit transpirat rau de tot azi de dimineata de ce am putut VISA azi noapte!!!!!!!!!
Hai sa ne REvedem sanatosi maine si fiecare va primi(de la "Mosi"!) dupa cat poate "duce".

Sultane, este termen-limita de inscrieri/retrageri si pentru meniuri? Dat-am adineauri sfoara in tara aceea de unde vin colegii inscrisi de mine, dar inca n-am raspunsuri... :-)

Sultane, este termen-limita de inscrieri/retrageri si pentru meniuri? Dat-am adineauri sfoara in tara aceea de unde vin colegii inscrisi de mine, dar inca n-am raspunsuri... :-)

Stai linistit, mai este timp. S'apoi cateva in plus se vor pregati, dar totul este facut pt a reduce timpul de asteptare la Restaurant. Maine dimi se definitifeaza totul, odata cu inscrierea.

Apropo, pentru reducerea timpului pierdut:
-toti participantii vin in Sala Polivalenta unde fac prezenta, unde sunt butoanele, unde se face premierea de sfarsit de an;
-bonurile de masa se dau la schim cu cei 17 lei, (nu in acelasi loc cu inscrierea/prezenta);
-taxa de 30 lei se achita separat, open si amatori. Nu mai aduna capul de serie pt ca nu mai sunt grupe de 7 unde ne perimitea o absenta in grupa,...deci trebuie confirmata prezenta, care se face pana la 9,30;
-cine vrea sa se incalzeasca si in sala de langa, o poate face, dar la ora 9,30 trebuie sa fie in sala Polivalenta, se striga grupele....si asta binenteles daca nu face parte din cei ce sunt campioni Amatur, etc.

La ora 12, (astazi) nu se mai fac inscrieri/retrageri la amatori, asa ca si lista de asteptare va fi radiata. Exceptii de inscriere vor exista in conditiile in care avem nemotivati si trebuiesc completate grupele (asigurarea celor cinci partide), astfel vom introduce participanti care vin in "vizita" pe riscul lor, dintre cei ce n-au prins loc si totusi ne onoreaza cu prezenta.

iti plce sa glumesti de dimineata,vino la dorna sau pe valea bistritei si treci muntele spre toplita si mai vorbim de ora 7.00,
Oli, de regula nu glumeste, si nu s-a referit la toata tara. Membri acestui forum i-a cerut starea vremurilor :-) din zona. Asa ca trebuie tras la raspundere PRIZA TOK, care mereu pregateste sania:-)

Kantor Imre...Reghin, se rerage de la amatori,...sa intre altcineva

...totodata se inscrie la open

Wowwwww,nemaipomenit:3-0 scurt cu Sterea in finala;3-0 cu Lulu in semifinala;3-2 in decisiv in superioare cu Govoreanu.... calificare cu mari emotii din inferioare,la setaveraj,caci am pierdut 0-3 la Adonis ...........
m-am trezit transpirat rau de tot azi de dimineata de ce am putut VISA azi noapte!!!!!!!!!
Hai sa ne REvedem sanatosi maine si fiecare va primi(de la "Mosi"!) dupa cat poate "duce".

...dragul meu , nu te nelinisti , ai avut un nevinovat vis erotic....

Back
Sus