Manitiu Florin
senior
Manitiu Florin si Kondort Dan din sibiu la amatori.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Inscrieri Amatori - dupa MP - on 04-Dec-14 at 21:09:33
Succes tuturor participantilor !!!!!
Plutonierul CAPSUNica lipsa la apel![]()
Avand in vedere ca de Sf. Nicolae (MOȘ) ........ne întâlnim la Sf. Gheorghe (ORAȘ)------ eu aștept cadourile !!!!!
Vă mulțumesc anticipat !!!!!
- - - Actualizat - - -
Cum am mai spus ..... având în vedere că tu nu poți .... o să mă sacrific eu ....
din sibiu un loc in masina...mai are careva?..dati un semn va rog care are.
iti plce sa glumesti de dimineata,vino la dorna sau pe valea bistritei si treci muntele spre toplita si mai vorbim de ora 7.00,Drumurile sunt practicabile suta la suta
plus un grad pe termometre fara polei si gheata
ora 07 dimineata 05.12.2014
Sultane, este termen-limita de inscrieri/retrageri si pentru meniuri? Dat-am adineauri sfoara in tara aceea de unde vin colegii inscrisi de mine, dar inca n-am raspunsuri...![]()
Oli, de regula nu glumeste, si nu s-a referit la toata tara. Membri acestui forum i-a cerut starea vremuriloriti plce sa glumesti de dimineata,vino la dorna sau pe valea bistritei si treci muntele spre toplita si mai vorbim de ora 7.00,
Wowwwww,nemaipomenit:3-0 scurt cu Sterea in finala;3-0 cu Lulu in semifinala;3-2 in decisiv in superioare cu Govoreanu.... calificare cu mari emotii din inferioare,la setaveraj,caci am pierdut 0-3 la Adonis ...........
m-am trezit transpirat rau de tot azi de dimineata de ce am putut VISA azi noapte!!!!!!!!!
Hai sa ne REvedem sanatosi maine si fiecare va primi(de la "Mosi"!) dupa cat poate "duce".