Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Pe de alta parte tot mi-am pus intrebarea de ce, asa cum au spus mai multi colegi pe forum, turneul final organizat de Gelu la Brașov, tot cu mai multe grupe la 2 mese, s-a terminat cu mult mai repede. Oare de ce? Eu cred ca aici intervine rutina, pentru echipa care a facut acest lucru de mai multe ori. Nu stiu. Ar trebui sa se analizeze si aspectul acesta, daca la urmatoarele turnee se va vrea si o participare numeroasa si o mai mare viteza de desfasurare.
La asta m-as baga si eu
Ce-i draiful ala?
Asta da joc cu capul! Si la propriu si la figurat. Nu mai dai bani pe fete ci la frizer! In functie de tunsoare ti-ai creat si "materialul"! Nu mai exista problema condensului, ci a transpiratiei! Aici chiar trebuie o sala mare. Daca-ti vine o minge de la vecinu ... nu e bine. Noroc ca nu se joaca cu mingii de baschet c-ar fi deranj mare sa-ti vina o minge pe varful nasului!La asta m-as baga si eu
Da, "organizare" e de vină.A fost foarte proasta organizare.Turneul final este pentru cei mai buni.Nu trebuie sa se gandeasca la castiguri
Am dat multumesc la acest mesaj ptr "curajul" de a ti exprima punctul de vedere. Sunt de acord si cu mesajul, mai putin partea cu castigul. Sunt convins ca nu castigul s a urmarit cand s a suplimentat nr de locuriA fost foarte proasta organizare.Turneul final este pentru cei mai buni.Nu trebuie sa se gandeasca la castiguri
Toti bani care sau strans au fost colectate de mine
nu are legatura nici un organizator din amatur
cheltuielile cu concursul au fost:
2000 lei sala polivalenta (150 de lei ora trebuia dar am platit 100 de lei)
1000 de lei sala mica
1800 de lei cupele si diplome + medali+plachete
800 de lei 20 de mese chirie
900 de lei sandvich
360 de lei apa
200 de lei cafea
400 de lei motorina
150 de lei femeile de serviciu
100 de lei administratoarea de la sala mare
350 DE LEI PENTRU BAIETII CARE M-AU AJUTAT
TOTTAL:8060 LEI
S-AU COLECTAT IN TOTAL 8450 DE LEI
AU MAI RAMAS 390 DE LEI
FACETI O LISTA CU TOTI PARTICIPANTI CARE VOR BANII INAPOI
SI RETURNAMI PENTRU 13 CONCURENTI BANI DE INSCRIERE
AM FACUT O AFACERE DE MILIOANE
SCUZE AM UITAT DE BANDEROLELE PENTRU MENIU M-AU COSTAT 86 DE LEI
INSEAMNA CA AM RAMAS CU 304 LEI
Toti bani care sau strans au fost colectate de mine
nu are legatura nici un organizator din amatur
cheltuielile cu concursul au fost:
2000 lei sala polivalenta (150 de lei ora trebuia dar am platit 100 de lei)
1000 de lei sala mica
1800 de lei cupele si diplome + medali+plachete
800 de lei 20 de mese chirie
900 de lei sandvich
360 de lei apa
200 de lei cafea
400 de lei motorina
150 de lei femeile de serviciu
100 de lei administratoar ea de la sala mare
350 DE LEI PENTRU BAIETII CARE M-AU AJUTAT
TOTTAL:8060 LEI
S-AU COLECTAT IN TOTAL 8450 DE LEI
AU MAI RAMAS 390 DE LEI
FACETI O LISTA CU TOTI PARTICIPANTI CARE VOR BANII INAPOI
SI RETURNAMI PENTRU 13 CONCURENTI BANI DE INSCRIERE
AM FACUT O AFACERE DE MILIOANE
SCUZE AM UITAT DE BANDEROLELE PENTRU MENIU M-AU COSTAT 86 DE LEI
INSEAMNA CA AM RAMAS CU 304 LEI
Complet eronate aceste constatari.Intr-adevar un turneu final trebuie sa se adreseze celor mai buni,aici ai dreptate.Dar referitor la imbogatire,tin sa-ti ”luminez capul”ca tocmai Gelu a facut anuntul ca taxa de participare la turneu SCADE de la 35 ron la 30 ron.Mai ai ceva de comentat in sensul bugetar?A fost foarte proasta organizare.Turneul final este pentru cei mai buni.Nu trebuie sa se gandeasca la castiguri
..............Nu mai vorbesc ca de cele mai multe ori organizatorii nici nu platesc sala asa cum spun, se inteleg cu primaria sau cu cine stapaneste sala......
Esti penibil cu astfel de afirmatii, asa cum penibil ar fii fost sa-i iei banii la baietii ce te ajuta, sau la cei cu dizabilitati......... Inseamna ca diferenta de 580 lei o reprezinta jucatori care nu au platit, adica 18 jucatori. ....