Chirita Cristian
junior
Clasament Open
Bravo Silviu Stanciu!Felicitari!
Ultima editare de un moderator:
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Clasament Open
Cu generozitatea-i recunoscuta,Mos Nicolae ne-a oferit tuturor un Turneu final de neuitat mult timp de-acum inainte,daca ar fi sa amintim doar cateva dintre lucrurile remarcate in cele doua sali:
-participare record la ambele categorii
-salile aranjate ca de sarbatoare,logistica impecabila,conditiile f bune de joc
-ambianta la superlativ,prietenie si respect,masa de pranz excelenta
-organizatori omniprezenti,disponibili si eficienti
Competitia in sine ne-a propus:
-partide spectaculoase,echilibrate,grupe de "infarct",tensiune,presiune,bucurie si amaraciune
-sportivitate si fair-play
-rezultate scontate,foarte multe,dar si surprize destule incepand din inferioare
-doua podiumuri foarte "stranse" ca valoare,oricare dintre ei putand fi primul sau al patrulea!
Personal,tin sa felicit toti participantii pentru contributia adusa in desfasurarea fara probleme a acestui mega-turneu si pentru curajul de a se fi pus pe drumuri,unii chiar in conditii foarte vitrege,si adresez in mod special:
-felicitari castigatorilor celor doua categorii,in primul rand "arcasului" Vasile Marcu a carui prestatie s-a ridicat deasupra "Dornelor si a Carpatilor"!
-tinerilor colegi sibieni Groza si Beches clasati in partea de sus a clasamentului la Amatori,dar si celorlalti care au reprezentat cu cinste judetul nostru!
Postura de Openist(in premiera la un turneu final) mi-a dat ocazia sa urmaresc la lucru "la creme de la creme" din Amatur,sa admir si sa aplaud experienta si finetea tehnica a celor mai in varsta precum si talentul si tenacitatea celor mai tineri,si,in acelasi timp,sa realizez diferenta reala intre cele doua categorii!
Un lucru este sigur ca lumina soareluipenisti sau amatori deopotriva,tuturor ne place pana la sacrificiu aceasta disciplina sportiva,iar daca,mai mult sau mai putin,talentul sau performantele ne impart pe doua categorii,de Open si Amatori,,RESPECTUL si FAIR-PLAYul ne aseaza,cu mandrie si satisfactie,intr-o singura categorie",cea de OAMENI!!!!
"La multi ani" tuturor Nicolicilor si sa ne revedem cu totii sanatosi!
va astept cu drag 0756258169 marcuam trait o viata de om si totusi nu am jucat niciodata ping-pong la vatra dornei ......
Am dat "Imi place mesajul" tuturor mesajelor de bine si mesajului critic al lui Gelu. Dar oare cand vom putea fi corecti pana la capat? Daca CFR-ul recunoaste ca are in cadrul trenului doua categorii de vagoane de calatori, clasa I si clasa a II-a cu tarifele aferente de ce nu se recunoaste si in cadrul turneelor Amatur acelasi lucru? Drept sa spun eu m-am cam saturat sa joc pe mese fara lumina decenta si la intervale de timp neprevazute. Om fi noi o tara de mana treia, dar cred ca am putea fi un pic mai onesti si sa recunoastem ca exista discrepante foarte mari intre conditiile de joc ale unor jucatori si a altora. Anul trecut la Turneul Final openistii au inghetat de frig, iar anul acesta o parte dintre amatorii au jucat pe bajbaiala. Se doreste cumva ascutirea simturilor? Foarte bine! Dar macar sa se denumeasca Amatur Extrem.
Desi am intrat in primii 8 la un turneu A+ pana in prezent nu am primit o medalie ( eu si alte persoane), in schimb am toata increderea ca dl. Vladoiu Gelu este un om integru si o sa se tina de promisiune si " o sa- mi trimita medalia prin posta". Referitor la organizare, consider ca a fost Ok , deoarece au fost depuse eforturi mari pt. Organizarea unui turneu asa de mare.
Vreau sa multumesc foarte mult persoanelor care apreciaza efortul depus de mine. Multa bafta!