Turneul Final este si trebuie sa ramana mereu, cat va exista, o sarbatoare a noastra, a amaturistilor, iar participarea la "marea sarbatoare" sa fie un obiectiv care sa ne stimuleze si motiveze la antrenamentele de acasa sau in jocurile turneelor de peste an. Nu toti putem fi sau ajunge campioni, desi pasiunea o avem cu totii. Multi au afirmat aici ca nu ar lipsi pentru nimic in lume de la asemenea regal, ca este o onoare sa participi, indiferent de statut sau aspiratii, si-i inteleg bine. Asta este in fapt esenta fenomenului Amatur ...
A fot o adevarata sarbatoare la Sf. Gheorghe, iar meritul este al vostu, al tuturor, dragi colegi amaturisti. Felicitari ! Castigatori am fost cu totii ...
Am vazut meciuri interesante, jucatori talentati, valoare ridicata, dramatism, bucurie, mahnire, indirjire, lacrimi de bucurie sau dezamagire ...
Mai presus de toate insa, am vazut pe fețele noastre bucuria sincera a revederii - prieteni, colegi de suferinta, dar si voluptatea cu care sorbeam din ochi figurile celebre ale circuitului Amatur, meciurile lor, admirandu-le maiestria si visand cu ochii deschisi sa le calcam pe urme ...
Cel mai mult m-a incantat meciul dintre Cristian Bogdan si Andrei Tomica, doi copii supertalentati. O feerie ... !!! Din pacate nu am avut inspiratia sa filmez meciul, prins fiind de derularea lui, si nici nu am vazut pe altcineva facand-o ....
Am remarcat si jocul excelent al Andreei Balog, pe care o felicit in mod special.
Cu Vladut Farcas, Deian Sorescu, Cristi Muntean, Dan Mocean, Bence Farcas - m-am obisnuit deja. Cu totii (si mai sunt multi tineri talentati pe care nu am avut inca privilegiul sa-i cunosc mai bine) dau culoare si valoare oricarei competitii la care participa. Nu pot decat sa fiu mandru, desi nu am absolut nici un merit in asta.
Vrau sa mai felicit, in mod special, pentru rezultate si prestatia sportiva, dar si fair play, pe langa castigatorii celor doua sectiuni - Gh.Litovcenco si Vasile Marcu (bineeee nea Vasile !!!!), pe: Gabi Gogu, Kocsis Balazs, Aron Darie, Fazakas Attila, Groza Alexandru, Beches Andrei, Cristi Rozenfeld, Laky, Paly, Dorel Mureșan, Polotca Stefan, ....
Regret ca (inca) nu-i cunosc pe toti cei care m-au incantat, prin jocul lor, la acest turneu final ... Niciodata timpul nu este suficient de ingaduitor cu noi si nu reusim sa stam cat am vrea, de povesti, cu prietenii si cunoscutii ... Noroc cu forumul, care ne inlesneste cunoasterel lor, indirecta ...
Hai, fiti fericiti si veseli de Sarbatori. Si nu uitati de cei (cele) dragi. Si ei (ele) au un merit in faptul ca am reusit sa ne cunoastem ...
Sa ne revedem sanatosi, bucurosi si dornici de noi infruntari, in anul care vine, prin salile de sport ale tarii, sa continuam poveste Amatur ...